Saknad vinkelordspil

Jag löste krysset i appen för android i lördags och upptäckte att det saknades en pil för vinkelord på vågrätt 7. Jag jämförde med ett exemplar i en tidning och pilen fanns där. Eftersom det fanns flera ställen där ordet skulle kunna vinklas på kan det ha varit otydligt för vissa lyssnare.

Kommentarer

 • Hej Melvin!

  Android-krysset, det i tidningar och det du kan fylla i på vår hemsida bygger på samma grund, och jag har inte tidigare sett att pilar saknas på en plattform men syns på andra. Du är också ensam om att rapportera in det denna gång.

  Kan du skicka en skärmbild på hur det ser ut hos dig och berätta vad du har för mobil eller surfplatta, för det kanske är något med hur krysset ser ut på en specifik telefonmodell eller skärm-inställning som gör att de små diskreta pilarna syns för dåligt eller inte syns alls. (Om du behöver info om hur du tar en skärmbild och bifogar den, så fråga! Det är lite olika med olika modeller, så även för det vill jag veta mer om din mobil eller platta.)

  Se gärna om kryssplanen på hemsidan har liknande problem.

  Tack för att du tog dig tid att rapportera in detta!
  Annika Webbmaster
 • Hej igen!

  Du behöver inte skicka in detta. Jag ser samma fel, och tror att det uppstår i många Android-modeller med hög upplösning. Den ena gula markeringen visar hur det ser ut där pilen saknas och den andra markeringen visar en ruta där pilen finns, men väldigt tunn och liten.  Jag hör med mina kolleger om vi kan göra något åt det.

  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.