Saknar "Fortsätt lyssna"

Saknar funktionen Fortsätt lyssna där de program man inte lyssnat klart på låg kvar tills de avslutats. Superbra tycker jag och tråkigt att funktionen nu försvunnit. Hade flera oavslutade program jag nu inte hittar. Kommer funktionen tillbaka? Hoppas verkligen det!
Michaela Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Lyssningshistoriken ligger nu på Min sida, under kugghjulet (alltså appens inställningar). Jag har framfört att den nya placeringen är för undanskymd till de kolleger som arbetar med appens utformning. Där finner du både de avsnitt du påbörjat och de du lyssnat klart på. (Listan går att ändra, så du kan ta bort de avsnitt du inte är intresserad av, till exempel de du lyssnat klart på.)

  Hoppas att min beskrivning var begriplig och hjälper dig att återfinna det du vill fortsätta att lyssna på!
  Annika Webbmaster
 • Tack för svar!
  För mig vore det värdefullt om lyssningshistoriken/forsätt lyssna blir mer lättåtkomlig igen. Jag tyckte att den låg jättebra där den låg tidigare!
  Michaela
 • Jag tyckte att den låg jättebra där den låg tidigare!
  Jag har tagit reda på hur tankarna gick när den fick sin nya placering. Och det kan sammanfattas med att den gamla placeringen var väldigt bra - för er som använde funktionen.

  De flesta återupptar lyssningen direkt i spelaren
  De flesta som vill lyssna vidare på ett avsnitt, gör det med det avsnitt de senast spelade upp och detta avsnitt finns redan inläst i spelaren, pauserat på rätt ställe, när de öppnar appen.

  Om du inte har tänkt på att det sättet att fortsätta lyssna finns, så är det ju ett ännu enklare sätt än det du tidigare använt. Men det fungerar förstås inte om du smitit emellan med att lyssna direkt på en kanal, för då är det ju den kanalen som finns i spelaren.

  Puttade ned innehåll
  Eftersom ni var få som använde fortsätt lyssna, blev denna fina funktion mest "en onödig bildkarusell" som tog utrymme och puttade ned det innehåll de egentligen ville komma åt.

  Jag hoppas att du förstår varför vi valt att göra som vi gjort, och att du framöver kan återta lyssningen på det du lyssnade på allra senast genom att helt enkelt trycka på play-knappen, och på de andra avsnitten genom att gå in under lyssningshistoriken.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.