Till senaste kommentaren

Min sida: listan med sparade program är tom!

hela listan med sparade program tömdes för ett tag sedan
var det något planerat
går det att få tillbaka den
Kent Jansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Kent!

  Det var tråkigt. Du har tackat nej till att sverigesradio.se får lagra kakor för inställningar i din webbläsare, och därmed har listan över avsnitt på Min sida nollställts.

  Vi kan tyvärr inte hjälpa dig att återställa denna lista:
  Kakor för inställningar
  Denna kategori används bland annat i listan där du själv lägger in avsnitt och ljudklipp på Min sida. Om du tackar nej till kakor för inställningar, så nollställs denna lista. Observera att vi inte kan återskapa en raderad lista, så om du senare vill använda Min sida och godkänner kakor för inställningar, är listan med dina ljud till att börja med tom!
  Så använder Sveriges Radio kakor och liknande tekniker
  Om du minns delar av det innehåll du hade lagt till i listan, så berätta gärna. Ofta kan jag ge tips på hur du på olika vis hittar tillbaka till programmen och lägger in dessa på nytt så enkelt som möjligt.

  Fast problemet gäller förmodligen inte de program du minns, utan allt bra innehåll som du en gång har lagt dit för att kunna lyssna senare - utan att behöva komma ihåg allt.

  Hoppas att du snart återställt det viktigaste - och kanske rent av hittar några nya bra avsnitt att lägga till listan!
  Annika Webbmaster
 • Ni borde tillhandahålla ett sätt för användaren att hämta ned Min Lista till en datafil.

  Det är onödigt att låsa data till webbplatsens lokala lagring på det sätt som görs nu, om man vill bör man på ett enkelt vis kunna säkerhetskopiera och flytta den information man byggt upp under en längre tid och därmed också förebygga den här typen av incidenter.
  Johannes
 • Tack, det är ett förslag vi fått in från dig (vill jag minnas) sedan tidigare:
  Kommentar den 25 april 2019 i tråden Beröm av "Min lista"

  Informationen ligger lagrad i webbläsaren under namnet listen-later och det skulle förstås gå att förenkla för lyssnare som vill spara, kopiera eller redigera listan:
  Lista över kakor som används av sverigesradio.se

  Vi ser till att utvecklarna tar del av tipset igen, men flaggar samtidigt för att de kolleger som arbetar med utveckling av hemsidan är alltför få i förhållande till de krav och önskemål som landar på deras bord, och det innebär att de tyvärr måste lägga många bra förslag på is.
  Annika Webbmaster
 • Hej igen!
  Utvecklarna förstår nyttan med att kunna ladda hem Min sida på ett enkelt och tydligt vis. Detta är något de vill kika på nästa gång vi arbetar med att förbättra tjänsten Min sida på sverigesradio.se.

  Tyvärr vet vi inte när detta nästa gång kommer att inträffa, men vi på supporten bevakar att detta (och andra bra lyssnar-förslag som rör Min sida) då kommer att finnas med.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.