Till senaste kommentaren

Hur hittar jag ett program ni har sänt tidigare?

Hur hittar man tidigare sända program?
Ingvar Eriksson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Ingvar!

  Det finns lite olika sätt, och vilket som är enklast beror på omständigheterna.

  Om du vet när programmet sändes och i vilken kanal, men inte vad det var för program (exempelvis för att du bara hörde slutet), kan du leta upp rätt tidpunkt i tablån:
  Tablå för P1 (på samma sida finns länkar till övriga kanalers tablåer)

  Vet du istället vad programmet hette eller något om vad det handlade om, men inte minns när det sändes, så kan du söka upp det genom att skriva namnet eller nyckelord i sökrutan i toppen av vår hemsida. Dels dyker det upp en del sökträffar medan du skriver in ordet, se här, där jag försöker leta fram en dokumentär "om ett mord på en höjdare från Nordkorea" och skriver in orden mord och Nordkorea. Det program jag var ute efter, Mordet på Kim Jong-uns halvbror, kommer som första förslag.  Om det du söker inte automatiskt dyker upp som ett förslag, så trycker du på den svrta ovala knappen där det står "Visa alla förslag".

  Hoppas att dessa tips hjälper dig. Om inte, så skriv hit igen (https://kundo.se/org/teknisk-support/d/att-lyssna-igen/) och berätta vad det är du vill lyssna på, så hjälper vi dig om det går. Om det inte går (till exempel för att programmet inte finns kvar) så berättar vi det, så att du inte behöver lägga mer tid på att leta!

  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.