Till senaste kommentaren

Adress till 60-talsnatten på Långfredagen

Jag missade 60-talsnatten på Långfredagen, skulle gärna vilja höra den på min Argon-mottagare, tydligen kan man plocka fram den med rätt adress angiven. Jag har en app där man lägger in adresser, Nuvola Frontier …, men där behöver man adressen. (Jag kan givetvis få in ljudet på min lilla iPhone, men det blir svagt och gällt.)
Vore tacksam om ni kunde tipsa mig.

Hans Petersson
Hans Petersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Hans!

  På mobilen och i datorer kan du lyssna med den här länken:
  https://sverigesradio.se/avsnitt/60-talsnatten-med-alicia-lundberg-i-p4-plus

  I din Argon går tyvärr inte det, eftersom länken går till en webbsida och du behöver en länk som går till en specifik ljudfil.

  Jag behöver leta runt lite i våra system "bakvägen" för att se hur denna länk kan se ut, men vågar inte utlova att den kommer att fungera i din anläggning - däremot lovar jag att vi ska göra ett ärligt försök att få till det! Denna ljudfil kommer att raderas från våra servrar den 15 maj, så vi har några dagar till på oss att testa olika varianter.

  Jag återkommer när jag har listat ut hur en länk direkt till ljudfilen kan se ut, så att du har något att testa.

  Har du lagt in länkar i Nuvola Frontier tidigare, eller vill du även ha hjälp med hur man gör detta?
  Annika Webbmaster
 • Hej igen!

  Se om någon av dessa länkar fungerar i Nuvola Frontier:
  https://lyssna-cdn.sr.se/ljudit/p4_plus/p4_plus_favoritrepris/2022/04/p4_plus_favoritrepris_20220415_1800_96.m4a

  Alternativt:
  https://sverigesradio.se/topsy/ljudfil/8293395.m4a

  Som jag skrev, så tas själva ljudfilen bort den 15 maj, så jag hoppas att någon av länkarna fungerar och att du hinner lyssna innan dess!
  Annika Webbmaster
 • PS:
  Om du berättar vad det är för Argon-modell kan jag se om det inte finns ett enklare sätt att lyssna, till exempel genom att leta upp ett avsnitt i mobilen och sedan skicka över det till Argon-enheten, så att det spelas upp i de bättre högtalarna!

  Det finns tre olika sätt att skicka över ljudet från en Iphone till en extern högtalare, och jag vill ta reda på vilka av dessa som fungerar med din Argon:
  • Airplay
  • Chromecast
  • Bluetooth
  De olika teknikerna har olika fördelar, men alla är betydligt enklare att använda och mer flexibla än vad det blir att skriva in enstaka adresser i Nuvola Frontier, så jag vill gärna hjälpa dig att lösa ditt behov på detta vis istället!
  Annika Webbmaster
 • Argon Audio Studio 2M vill jag minnas att den heter.

  Ca 5 år gammal

  Mvh
  Hans Petersson

  Hans Petersson
 • Kan det vara en sådan?
  Argon Audio Stream2

  I så fall har jag en svensk bruksanvisning här, och det verkar tyvärr inte finnas stöd för de trådlösa överföringstekniker jag hade hoppats på.

  Jag hittar alltså inte något enkelt vis att skicka ljudet från mobilen och spela upp det i din Argon, och önskar dig därmed lycka till med den lite krångliga metoden att skriva in adressen direkt till ljudfilen i Nuvola Frontier.

  Berätta gärna hur det går!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.