Wifi?

Hej! Jag har hört att det ska komma wifi på tåg i bergslagens fordon. Färdas dagligen mellan Gävle och Falun där mottagningen är mycket dålig och tidvis obefintlig. Hur långt fram i tiden ligger att vi får wifi installerat?
Niclas Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Det kommer att finnas wifi på vissa Reginor redan till helgen. Planen är att alla tåg har wifi till början av oktober. Testa nästa gång du reser med oss så kanske det finns installerat på det tåg du reser med.
  Hugo
 • Hej igen! Idag är det den 4 oktober och jag har nu testat ända sedan ni skrev att wifi skulle ha börjar installeras. Ännu har jag inte hittat något tåg mellan Gävle - Falun där det finns något wifi. Täckningen på sträckan är annars mycket dålig. När blir det verklighet av era planer och varför har det dröjt?
  Niclas
 • Hej,
  Varje tåg har ett nummer som står på fronten. Just nu är det 9006, 9009, 9018, 9020, 9021 och 9056 som åker omkring uppkopplade och efter helgen så är det några till.
  Hugo
 • Tycker det går långsamt pendlar mellan Örebro och Ludvika och har under sista månaden lyckats hitta ett anslutet tåg tre gånger
  Thomas
 • Hej,

  Nu börjar vi så snart komma i mål med vår installation och drygt hälften av Reginorna har nu wifi. Nu kommer även det ordinarie systemet installeras vilket innebär;
  - Vi höjer hastigheten från 1 Mbps till 5 Mbps upp till
  volymgränsen 200 MB data, därefter stryper vi resp användares hastighet till 1
  Mbps på samma sätt som på SJs tåg.

  Hälsningar
  Hugo
 • Hej!
  Finns det Wi-fi på tåg 8180 mellan Mjölby och Örebro?
  Madfe
  Madeleine
 • Hej!
  Finns det wi-fi på tåget 8180 mellan Mjölby och Örebro?

  Madeleine
 • Hej
  Lite drygt hälften av tågen har wifi. Installationen tar lite längre tid än planerat men vi hoppas att alla Reginor har wifi till 1 december. Om du testar wifi så återkoppla gärna med hur du tycker den fungerar.
  Hugo
 • Pendlar mellan Mora och Borlänge varje vecka och upplever att det fortfarande saknas WIFI på flera tåg. Varför? Hur ser symbolen ut som visar att fordonet har WIFI och var sitter den?
  Anders
 • Hej
  Just nu saknas det wifi på 3 av våra Reginor. 2 av dem blir klara idag och då är det endast Reginan nummer 9005 som saknar wifi.
  9005 har en skada och är långtids sjukskriven.
  Hälsningar
  Hugo
 • Hej iden,

  Det är ingen speciell märkning på tågen.
  Hugo
 • Hej!

  I dag är det 14 december och jag har under hösten i princip dagligen pendlat mellan Fagersta och Västerås. Sedan 1 oktober då tågen skulle få WiFi har det funnits fungerande nät endast en handfull gånger. En stor vits med att ta tåget är att kunna arbeta under resan. När kommer detta att fungera?
  Christian
 • Hej
  Vi har nu installerat wifi på alla våra Reginor förutom en som är långtids sjukskriven. Detta arbete har genomförts i vår verkstad i Gävle. Verkstaden för våra andra fordon X14 är placerad i Västerås och det är dessa fordon som går mellan Fagersta och Västerås.
  Installations teamet skall genomföra installationen på dessa fordon under januari och februari. Vi beklagar att installationen av wifi har dragit ut på tiden men vi hoppas att vi snart är i mål så att alla våra resenärer får tillgång till wifi.
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.