Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Var kan jag köpa en biljett?

Går det att köpa biljett ombord på tåget?
Kan man köpa den på eran webbsida?
Vad händer om webbsidan inte fungerar?
Fredda Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Biljetter kan annars köpas i alla SJs säljkanaler eller ombord på tåget.
  Du hittar mer information om varje kanal genom att klicka på länkarna nedan, på så vis kan du enkelt se vad som passar bäst för just dig.

  När du köper biljetter hos SJ tillkommer en bokningsavgift. Det tas ut en bokningsavgift i alla deras säljkanaler vilket huvudsakligen är för att täcka omkostnader för biljettförsäljning.

  Om du köper din resa hos en SJ Resebutik eller via telefon så tillkommer det också en serviceavgift på 100 kronor per beställning. Läs mer om just detta här.

  Om du köper din biljett ombord på tåget är priset något högre och det finns ingen möjlighet att få rabatt om du till exempel är ungdom, student eller pensionär. Biljetter köpta ombord gäller endast på det tåg du befinner dig. Det går inte att köpa en biljett ombord med byte till annat tåg.

  Fungerar inte hemsidan så jobbar vi givetvis på att lösa det så snart som möjligt, tills dess hänvisar vi de som vill köpa biljett till våra andra kanaler. Priserna för respektive kanal gäller oavsett om hemsidan skulle ligga nere.
  Anders
 • Hej !
  Jag åkte nyligen med era Tåg-i-Bergslagen och såg reklam för rabatterade biljetter fram till 17 December (tror jag det var) men kommer int ihåg vilken kod man ska använda vid bokningen för att få rabatten - 30%
  Skicka den gärna.

  Tack för hjälpen.
  / Matts
  Matts
 • Hej
  Med rabattkod TIB17 ges 30% rabatt.
  Fullständiga villkor på:
  https://www.sj.se/sv/vi-erbjuder/pendla-med-tag/tag-i-bergslagen.html
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.