Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sommartidtabeller

Finns fortfarande inga tidtabeller publicerade för 9/7-12/8 för linje 53. När det gäller linjerna Örebro-Stockholm, Stockholm-Göteborg osv. där det också är stora banarbeten i sommar är tidtabellerna publicerade sedan länge så varför släpar detta efter när det gäller sträckan Mjölby-Borlänge?

Kommentarer

 • Hej

  Tiderna finns på www.sj.se och på www.resrobot.se

  Inget banarbete mellan Örebro och Borlänge i sommar. Trafiken har reducerats till varannan timmes trafik.

  Mellan Örebro och Mjölby kommer tågen ledas om på liknande sätt som i påskas.
  Örebro- Hallsberg- Katrineholm- Norrköping och sedan byte till Östgötatrafiken eller SJ för vidare resa söderut. Ingen bussersättning.
  Hugo
 • Det där du skriver stämmer ju inte alls med vad som visas vid sökning på Resrobot.se för enligt sökning där är är det inga TIB-tåg Hallsberg-Katrineholm-Norrköping utan ersättningsbuss till Motala eller Mjölby.
  Vad gäller egentligen?
  Jonas
 • Hej,

  Vi planerar att köra tågen till Norrköping istället för ersättningsbuss till Mjölby. Skall undersöka varför det inte finns inlagt i Resrobot. Återkommer på måndag med besked.
  Hugo
 • Hej igen,

  Resrobot uppdateras tydligen var 3dje dag och har inte varit uppdaterad ännu på sommarens förändrade trafik. Enligt uppgift skall Resrobot nu vara uppdaterad på trafiken från Hallsberg mot Mjölby i sommar.
  www.sj.se är det.
  Hugo
 • Nu är ersättningsbussarna borttagna från sökning på Resrobot.se men några omledda TIB-tåg Hallsberg-Katrineholm-Norrköping hittar jag inte heller när jag söker utan Örebro-Norrköping visas med byte i antingen Eskilstuna eller med byte i Hallsberg till snabbtåg. Kommer ingen TIB-trafik köras alls söder om Hallsberg eller är det fortfarande så att Resrobot inte uppdaterats?
  Jonas
 • Kommer jag därmed inte kunna köpa en biljett som går motala - Gävle eller?
  Simon
 • Finns idag fortfarande ingen av er trafik söder om Hallsberg inlagd på Resrobot. Vare sig ersättningsbuss eller tåg till Norrköping utan det ända man får upp när man söker efter 9/7 är förbindelser med byte i Hallsberg och Katrineholm eller turer via Eskilstuna eller tom Södertälje. Finns inga tidtabeller över huvud taget för er trafik efter 9/7 vare sig via sökning på Resrobot eller några linjetabeller och nu är det snart bara 2 veckor kvar tills banarbetet börjar. När är det tänkt att det skall gå att söka tider?
  Jonas
 • Det tog tid att få fram. Resor Hallsberg-Norrköping ska nu finnas på sj.se men du kan också se tidtabell här.
  Anders

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.