Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sommartidtabeller

Finns fortfarande inga tidtabeller publicerade för 9/7-12/8 för linje 53. När det gäller linjerna Örebro-Stockholm, Stockholm-Göteborg osv. där det också är stora banarbeten i sommar är tidtabellerna publicerade sedan länge så varför släpar detta efter när det gäller sträckan Mjölby-Borlänge?

Kommentarer

 • Hej

  Tiderna finns på www.sj.se och på www.resrobot.se

  Inget banarbete mellan Örebro och Borlänge i sommar. Trafiken har reducerats till varannan timmes trafik.

  Mellan Örebro och Mjölby kommer tågen ledas om på liknande sätt som i påskas.
  Örebro- Hallsberg- Katrineholm- Norrköping och sedan byte till Östgötatrafiken eller SJ för vidare resa söderut. Ingen bussersättning.
  Hugo
 • Det där du skriver stämmer ju inte alls med vad som visas vid sökning på Resrobot.se för enligt sökning där är är det inga TIB-tåg Hallsberg-Katrineholm-Norrköping utan ersättningsbuss till Motala eller Mjölby.
  Vad gäller egentligen?
  Jonas
 • Hej,

  Vi planerar att köra tågen till Norrköping istället för ersättningsbuss till Mjölby. Skall undersöka varför det inte finns inlagt i Resrobot. Återkommer på måndag med besked.
  Hugo
 • Hej igen,

  Resrobot uppdateras tydligen var 3dje dag och har inte varit uppdaterad ännu på sommarens förändrade trafik. Enligt uppgift skall Resrobot nu vara uppdaterad på trafiken från Hallsberg mot Mjölby i sommar.
  www.sj.se är det.
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.