Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sommarkortet Örebro län

Hej, kan man åka tåg till Västerås på sommarkortet Örebro län? Det står att det gäller tåg i bergslagen men undrar hur långt man kan åka på det isåfall.

Kommentarer

 • Hej,
  Du kan åka till Västerås från Örebro men du behöver resa med ett Tåg i Bergslagen tåg. Det innebär ett byte i Fagersta eller i Ludvika när du reser från Örebro för att komma till Västerås. Sommarkortet gäller inte på SJs tåg mellan Örebro och Västerås.
  Hugo
 • Hej
  På den "gamla goda tiden" då TiB var TiB, kunde man köpa Sommarkortet på många försäljningsställen till det pris som kortet kostade. Ex i år för mej som pensionär 150 kr. Nu kostade det 89 kr extra i "serviceavgift" bara för att köpa ut det på Resia i Örebro. Varför denna "service"? (Ok, det är billigt ändå men varför?)
  Åke
  Åke Uhlin
 • Hej,
  SJ vill sälja via sitt biljettsystem och idag är inte alla försäljningsställen uppkopplade till deras system. Kommer säker fler försäljningsställen på sikt. SJ tar inte ut någon avgift för att sälja kortet och du kan ringa till SJs kundtjänst för att köpa Sommarkortet. Du behöver inte ha tillgång till en skrivare för att skriva ut kortet utan du behöver endast boknings numret.
  Under flera år har olika återförsäljare tagit ut en serviceavgift och det är olyckligt att serviceavgiften är så hög i relation till priset på Sommarkortet.
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.