Nya tidtabeller

Hej,
Jag planerar att resa Borlänge-Arlanda den 13/12 men ser att nuvarande tidtabell endast gäller till 9/12. Släpps det nya tidtabeller snart eller kör ni inga tåg på den sträckan efter 9/12?

Tack på förhand!
Johannes Linde Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ledsen för sent svar.
  Tåget går även den 13/12. Vi har problem med tillgängligheten på våra fordon och det händer att detta tåg blir inställt men då hänvisas resenärerna till det tidigare SJ tåget eller det SJ tåget som går efteråt.

  6:51
  Borlänge CentralstationTåg i Bergslagen 8201 →Stockholm Centralstation
  2 h 31 min
  8 Hållplatser

  • Endast 2 klass

  • Servering

  • Ej reservering

  • Rullstolslyft
  19:22
  Arlanda Centralstation (Sigtuna kn)
  Hugo
 • Hej!

  Jag och flera dingtunabor undrar varför i hela värden ni har ändrat tiderna för tåget? Vi vill ha samma tider som alltid, det vill säga att tåget kommer fram i dingtuna ex. 07.39, 08.39, 09.39 osv. Men även att tåget åker från centralen somförut 12.15, 13.15, 14.15, 15.15 osv.
  Isak
 • Vi har ändrat tidtabellen med en halvtimme för att tiderna skall passa bättre med skoltiderna efter hela banan. Det blir även en kortare bytestid i Västerås för tåg till och från Stockholm.
  Vi har satt in ett extra tåg på morgonen in mot Västerås och ett tillbaka mot Fagersta på eftermiddagen så att det blir halvtimmes trafik. Vår avsikt är att successivt utöka antalet turer på morgonen och på eftermiddagen så vi har halvtimmestrafik under längre perioder. Just nu har vi inte tillräckligt många tåg för att kunna köra oftare.
  Hugo
 • Hur reser man: Från Gävle till Mora?
  I björkman
 • Hej
  Du reser med vårt tåg till Borlänge och byter där till tåget mot Mora.
  Trevlig resa
  Hugo
 • Hej Hugo, Menar Du att jag kan ta Tåg i Bergslagen  (ser jag ofta på stationen i Gävle) just från Gävle? Går detta till Borlänge?
  D v s om jag kliver på i Gävle? På Linjekartan som jag tog fram (181101-1.png / 2016/02) är det svårt att se att det går fram till Borlänge!!! Gävle-Storvik-Sandviken-Hofors-Falun C ... och sist alltså Borlänge??? Om så, men hur bokar jag en biljett då?
  Ingrid B
  I björkman
 • Hej Ingrid,
  Tågen från Gävle mot Falun går till Hallsberg eller till Mjölby så de fortsätter efter Falun.
  Du kan köpa biljett på www.sj.se, på www.resrobot.se eller så går det bra att köpa ombord på tåget. Det är lite dyrare ombord och det går bara att köpa vuxenbiljett, inte biljetter med reducerat pris såsom studerande, ungdom och seniorbiljett.
  Trevlig resa
  Hugo
 • Ok, Men Tåg i Bergslagen går ju vidare till Borlänge? Måste man köpa biljett via SJ? (Tänkte att det var likt UL- eller X-tågen!) -  Om man kliver på i Gävle på Tåg i Bergslagen kan man köpa biljett på tåget - så förstod jag det (spelar mindre roll med dyrare biljett om man "bara" slipper SJ?) Tog ut tabell nr 53 (Gävle-Borlänge) - ex kl 4.22  - 5.52 i Borlänge + 5.12 - 6.42  (M-F) + senare ...
  Är det verkligen det finns tåget med "pilarna till Bergslagen" som går enligt 53:ans tidtabell? Har Du priset om jag köper ombord?
  Ingrid
  I björkman
 • Tack. Tog ut tidtabell nr 53 - är det de tider som gäller för att åka med Tåg i Bergslagen - flera avgångar från Gävle - Borlänge!
  Men det står från 12 augusti  - 14 dec 2019! Vad kostar en biljett ombord på tåget (dvs om man åker efter 12 augusti)? I-d
  I björkman
 • Hej,
  Alla våra enkelbiljetter säljs av SJ eftersom de kör våra trafik. Vi har ett annorlunda avtal jämfört med X-Trafik och UL. Tidigare när Tågkompaniet körde vår trafik så sålde de våra biljetter. Eftersom vi trafikerar 7 län så har våra ägare beslutat att vi inte skall ha någon egen biljett försäljning av enkelbiljetter.
  Priserna för enkelbiljetter hittar du på vår hemsida och på följande länk;
  https://tagibergslagen.se/wp-content/uploads/2018/10/TiB_ombordpris_181025.pdf
  Gävle- Borlänge kostar 300 kronor
  Gävle- Mora kostar 500 kronor
  Hälsningar
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.