Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Nya tidtabeller

Hej,
Jag planerar att resa Borlänge-Arlanda den 13/12 men ser att nuvarande tidtabell endast gäller till 9/12. Släpps det nya tidtabeller snart eller kör ni inga tåg på den sträckan efter 9/12?

Tack på förhand!
Johannes Linde Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ledsen för sent svar.
  Tåget går även den 13/12. Vi har problem med tillgängligheten på våra fordon och det händer att detta tåg blir inställt men då hänvisas resenärerna till det tidigare SJ tåget eller det SJ tåget som går efteråt.

  6:51
  Borlänge CentralstationTåg i Bergslagen 8201 →Stockholm Centralstation
  2 h 31 min
  8 Hållplatser

  • Endast 2 klass

  • Servering

  • Ej reservering

  • Rullstolslyft
  19:22
  Arlanda Centralstation (Sigtuna kn)
  Hugo
 • Hej!

  Jag och flera dingtunabor undrar varför i hela värden ni har ändrat tiderna för tåget? Vi vill ha samma tider som alltid, det vill säga att tåget kommer fram i dingtuna ex. 07.39, 08.39, 09.39 osv. Men även att tåget åker från centralen somförut 12.15, 13.15, 14.15, 15.15 osv.
  Isak
 • Vi har ändrat tidtabellen med en halvtimme för att tiderna skall passa bättre med skoltiderna efter hela banan. Det blir även en kortare bytestid i Västerås för tåg till och från Stockholm.
  Vi har satt in ett extra tåg på morgonen in mot Västerås och ett tillbaka mot Fagersta på eftermiddagen så att det blir halvtimmes trafik. Vår avsikt är att successivt utöka antalet turer på morgonen och på eftermiddagen så vi har halvtimmestrafik under längre perioder. Just nu har vi inte tillräckligt många tåg för att kunna köra oftare.
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.