Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Inställda tåg Gävle-Falun och omvänt

Varför ställer ni in så många avgångar Gävle-Falun, samt Falun-Gävle? Varför meddelar ni inte orsaken? Hur långt i förväg vet ni att ett tåg blir inställt? Hur kan man bli uppdaterad om de inställda tågen?
Edvard Nordlander Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Edvard
  Vi har tyvärr haft problem med fordonstillgången vilket gjort att vi har varit tvungna att ställa vissa turer. Jag kan inget annat än beklaga det som hänt och tittar vi på den kommande perioden ser det mycket bättre ut än tidigare.
  Vi strävar efter att meddela i så god tid som möjligt men har inte alltid möjlighet att informera i tid. Det händer ibland att personal måste avvika på kort varsel och i dessa fall hinner vi inte att informera dig om förändringen i din resa.
  Det bästa sättet att få bästa uppdatering om just ditt eller dina avgångar kan du använda dig av sj.se/trafikinfo eller ännu hellre SJ’s app där du kan prenumerera på störningsinfo för dina tåg. Händer något med dina avgångar får du genast en notis om det i din telefon.
  Återigen jag beklagar att just dina tåga har drabbats och hoppas att du även i fortsättningen väljer att resa med oss.

  Vi har under den senaste tiden haft bättre fordontillgång vilket inneburit färre inställda turer och vår förhoppning är att vi kan fortsätta köra en stabil trafik.

  God Jul
  Martin Drakenberg
  Affärschef
  SJ AB
  Hugo

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.