Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Vad har förändrats på Tittarservice sida och varför?

Vi vill att SVT ska vara lätta att prata med och att användarnas synpunkter ska tas tillvara i verksamheten. Vårt uppdrag är att föra en dialog med publiken, se till att publiken får svar på sina frågor och att synpunkter och önskemål återkopplas till rätt personer. I vårt uppdrag ligger däremot inte att erbjuda en publiceringsyta för våra användare.

Att driva en forummiljö har tagit mycket tid och resurser och vi har haft återkommande problem med anonyma användare som bryter mot våra kommenteringsregler, ger sig på andra användare eller återkommer under nya alias trots att de blockerats. Vi ser även att många användare inte vill skriva sin åsikt publikt eller diskutera med andra utan hellre få svar från rätt person på SVT. Vi har därför beslutat att inte längre publicera tittarnas inlägg på sajten utan istället behandla alla frågor och synpunkter en till en/som e-post.


Det här arbetssättet kommer att ge oss mer tid till att skaffa fram bra svar och återkoppla era åsikter inåt i verksamheten. Dessutom kommer sökfunktionen att förbättras ordentligt när upprepade frågor eller synpunkter försvinner från sökträffarna. På så sätt kommer fler tittare att hitta svar på sin fråga direkt, utan att behöva kontakta oss. Vi hoppas ni ska uppskatta förändringen!
SVT Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.