Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Trailers i SVT

Vi försöker informera om vårt utbud på lite olika sätt, trailers är en typ av programinformation. Vi vet att de flesta tar till sig information om kommande program just via trailers, och vi vet att en bra guidning till kommande utbud är ett önskemål från många av våra tittare.

Vanligtvis visar vi våra trailers från och med en vecka innan programmet sänds. Vi vet att våra mest frekventa tittare tyvärr upplever alltför många upprepningar av trailers, medan majoriteten av publiken endast ser varje trailer 1-2 gånger. Vi försöker optimera vår trailing genom nya tekniska hjälpmedel som gör att vi bättre kommer kunna förutse vilken publik som får se vilken trailer, för att minska ”reklamtrötthet”. Vi försöker också öka antalet versioner av varje trailer för göra det vi kommunicerar mer underhållande.

Vi ser kontinuerligt över hur vi kan informera på bästa sätt och vi jobbar också aktivt med att lägga ut information via andra plattformar, även om vi vet att våra egna kanaler är de mest effektiva i nuläget.

Här kan ni läsa mer om vad vår kommunikationsdirektör Sabina Rasiwala säger om hur vi ser på våra trailers:

Trailers - informativt, underhållande eller bara tjatigt?

Om du har synpunkter på något särskild trailer, eller helt enkelt vill berätta hur du uppfattar vår programinformation, är du välkommen att skriva till oss.
Tittarservice Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.