Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Tips nyheterna

Text TV är igång och då tycker jag att ni kan skriva om dagens glada nyhet att SD vinner mark i fråga efter fråga.2018 är det kanske slut på alla politiska och mediala lögner.

Kommentarer

 • Ja riktig det er problemet,.inte at ni (svtgodmorgon) påstår at CNN - ClintonNewsNetwork e en populær mediekanal. Deras ratings föll uppåt 80% senaste året innan valkampen. Dom e sinnesjuke urusla ĺoser korrupte clintons talrör.

  ROtschilds äger Reuters & vem e George soros? Hmm svt va fan..

  Sd e off/kansellerat av sin ägen idiotiýayay

  Legionalla triangular transparency
 • Hej.
  Ni skrev om Tim Pool som är en "journalist" som skulle kontrollera hur det egentligen är i Sverige efter Trumps uttalande om Sverige. När Tim var i Malmö och då sa att det farligaste i Malmö var den isiga gatan så rapporterade ni om detta. Nu har Tim Pool lämnat Sverige och avlagt en rapport om hur det egentligen ligger till i Sverige.
  Är det inte läge att ni även rapporterar om detta??
  M Nilsson
 • Hej M,
  Tack för förslaget. Vi skickar detta till nyhetsredaktionen.
  Hälsningar,
  SVT
 • Angående:
  Beskedet att försvaret får 500 miljoner kronor extra redan i år, ska Röda armen förse försvaret med förplägnad som de redan gör men inget från Försvarsministern om landets beredskapsförråd som är under all kritik.
  Mikael
 • Vid nyhetsreportage från utlandet men även från delar av Sverige är det alltid en irriterande fördröjning av ljudet. Så såg jag ett reportage från utlandet där reportern talade med källan via Skype och simsalabim så var fördröjningsproblemet obefintligt. Förklaring tack smile
  Mr Oscar
 • Mr Oscar, olika förbindelser ger olika tidsfördröjning. Det beror på vilken typ av kodare och bitreduktion som använts. Generellt sett ger en mer effektiv kodning längre fördröjning. Sedan gör även avståndet och vilken typ* av förbindelse som använts skillnader, dock mindre än själva bitreduktionen/kodningen. Vissa förbindelser går okomprimerat över fiber och då är tidsfördröjningen försumbar. Så det beror på, och det beror på mycket.

  * T.ex. om signalen går över satellitupplänkar, mobilnät, Internet eller dedikerade förbindelser.
  Johan Lindroos Utvecklingsingenjör, ljud
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.