Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Poldark ny säsong?

Hej Tittarservice! Undrar om serien Poldark fortsätter i höst? Vänliga hälsningar Eva T

Eva Tellerup Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Eva.
  "Poldark"
  Vi har f.n. inga fler nya avsnitt att visa från denna serie.

  Anders Kommunikatör, SVT
 • Hej, jag har sett att en brittisk kanal visar säsong 2 av Poldark med start den 4 september 2016, är det så att denna säsong inte kommer att visas i SVT?

  Helen
 • Hej
  Andra säsongen av Poldark kommer visas i SVT, men den är inte tablålagd och troligvis visas den först under 2017.
  Mvh

  Programinköp Fiktion
 • När SVT äntligen köper in en riktigt bra och unik serie som Poldark och det blir en hitt och att man där efter borde vara på planeringsstadiet direkt inför säsong 2 den 4/9 2016 så ger man som svar att: den fins inte med i utbudet under 2016, kanske någon gång år 2017. Suck o blä för er och tummen ner.

  Poldark Fan...
 • Snälla, snälla SVT, visa nu säsong två under 2016! Håller helt med med föregående talare. En stor tumme ner för er om ni väntar tills 2017.

  En mycket besviken tittare
 • Jag blir så himla trött på att SVT visar serier som blir populära och att man får vänta 1-3 år på följetongen. Varför gör Ni skillnad på Poldark och Homeland som visas nästan direkt?

  Linda Håkansson
 • Snälla, snälla visa Poldark säsong 2.

  Ett Poldark-fan till
 • Förstår inte varför ni inte visar säsong 2 av poldark redan nu om den redan är köpt...

  Karin
 • BÖRJA VISA SÄSONG TVÅ NU snälla!

  Natalie
 • Vänta inte till 2017. Ni lovade förra året att säsong 2 skulle visas denna sommar. Man kan inte gå ut med sån information och sedan ändra. Man hinner ju glömma bort hur säsong 1 slutade.
  Skärpning SVT! VIsa Poldark säsong 2 nu!!!!

  Cornwall
 • Hej,

  Först och främst vill vi be om ursäkt för att felaktig information har gått ut gällande säsong 2 av Poldark. Vi på programinköp jobbar ständigt med att få ut våra serier så fort vi kan i rutan och se till att så många som möjligt blir nöjda. Tyvärr har vi inte lyckats få plats med den nya säsongen ännu då det krockar med andra serier som sedan länge legat planerade att sändas.

  Idag är det inte helt enkelt att alltid kunna tablålägga alla de program vi köper in direkt efter de blivit köpta. Självklart vill vi att ni som trogna fans till serien ska få möjlighet att se denna så fort som möjligt.

  Vi förstår att detta gör er besvikna, men hoppas kunna få ut den tidigt 2017.

  Vänliga hälsningar,

  William

  Programinköp Fiktion
 • Hej,

  Ja, jag måste säga att jag förstår er på SVT, att ni har svårt att tablålägga nya serier när de kommer, eftersom att ni sänder gamla serier i repris flera gånger om. Många av de serier ni tablålägger för andra eller tredje gången finns ju, till stor sannolikhet, på ert öppna arkiv?

  Detta är faktiskt ganska värdelöst.
  Tv över lag visar mest skräp, men SVT har alltid hållt en viss standard som jag är bekväm och trivs med. Men det gäller ju att man sänder dessa bra program och möter sina tittare.

  Tack, men överväg att inte sända så mycket i repris.

  Med vänlig hälsning,
  Helen

  Helen
 • Hej,

  Jag förstår er på SVT, att det är svårt med att tablålägga nya serier då ni visar så mycket repriser. Många av programmen finns ju i det öppna arkivet.

  "Tv" idag visar mycket skräp utan någon som helst substans eller värdighet, men SVT har alltid hållt en standard som oftast passat mig, men det gäller ju att sända programmen innan man hinner tröttna.
  Tack, för att det sänds bra tv i SVT kanalerna, än så länge.
  Men försök möta era tittare med nya serier och inte repriser.

  Mvh
  Helene

  Helen
 • Riktig dålig planering..anställ proffs som vet hur man gör!!

  Kelly Jamieson
 • Håller med Kelly. Köper man in en serie med ev. flera säsonger ska tittare kunna räkna med att se de nya säsongerná så snabbt som möjligt och SVT borde redan ha planerat plats för den.

  Anna
 • Det tragiska är att folk ledsnar på att vänta på att SVT någon gång under 2017 (!!!?) kommer att visa Poldark S2. och söker upp den på annat håll och ser den där i stället. Vilket sedan innebär att SVTs investerade pengar på denna serie fortsättningsvis blir ganska bortkastade pengar då dom flesta redan sett fortsättningen och intresset för SVTs sena sändnings start (när den nu blir) resulterar i betydligt sämre tittar sifror.

  Sååå än en gång SVT, det här är riktigt uruselt och amatörmässig planering på en riktigt populär serie! Skärpning kräves innan förtroendet för er är i botten.

  Poldark Fan...
 • Som sagt...amatörmässigt. .anställ skickligare. Finns ingen ursäkt. Jag kommer hitta det på annat håll

  Kelly Jamieson
 • Dagisnivå. Att visa skitserier som Enlkel resa till Korfu på bästa sändningstid är skandal!

  Sanna
 • Hej,

  Vi tar till oss och förstår att ni är besvikna. Vi jobbar som sagt med att få ut Poldark 2 så fort det går från vår programinköps sida.

  Vänliga hälsningar,

  William

  Programinköp Fiktion
 • Hej! Måste hålla med i kritiken. Vi är många som gillat serien och sett fram emot utlovade andra säsongen, som ni nu inte ens kan ge besked om när den ska sändas. Skärpning!

  Anna Källander
 • Håller med föregående. Det är nonchalant att hålla upp så länge med Poldark m fl.
  Vem ör ansvarig för planeringen?

  Gyne Gammel
 • Även jag håller med i kritiken . SVT lovade att sända säsong 2 under sommar / höst 2016
  Poldark en underbar serie ( bästa på SVT) som många följer och SVT borde kunna planera bättre .
  Hoppas att ni tar till er vad era tittar tycker och sänder den omgående .
  Flytta fram en annan serie så denna får plats
  Tina

  Tina
 • Tack så bra

  Tina
 • Poldark är en utav de bästa serierna som visats, och jag har väntat att få se del 2 eftersom den har sänts under hösten i England.
  Tänker SVT inte sända del 2?
  Det är i så fall nonchalant mot oss tittar. Visa den nu.

  Margareta Kristensson
 • Hej Margareta!

  Vi förstår gott och väl att du och många med dig har längtat efter en fortsättning på detta underbara kostymdrama. Och vi förstår att ni är besvikna och vi beklagar förstås detta.
  Som sagts tidigare i den här tråden av vår programinköpsavdelning, så kommer vi att sända serien någon gång under 2017. När är ännu inte fastslaget. Men när vi har fått besked kommer vi att informera direkt på programsidan för serien och även här i tråden.
  http://www.svt.se/poldark/

  Vänligaste,

  SVT
 • Det är bara att beklaga, men sänd den då åtminstone i januari 2017.
  Det går inte i ord att beskriva hur besviken jag är på er planering.
  Men kanske kan ni planera bättre då del 3 blir färdig den är ju under inspelning nu.

  Margareta Kristensson
 • Håller med alla ni andra Poldark - fans!!! Varför ska det ta sån tid att visa säsong 2?? SVT måste ju veta att säsong 2 var under inspelning. Varför då inte schemalägga den redan då, istället för att vänta tills man köpt in den och sedan fundera på var man ska schemalägga den. Så jävla dåligt, ursäkta mitt språk!! Varför ska man betala tv- licens när det bara visas amerikanskt skräp på TV och när det äntligen kommer en bra serie måste man vänta 1,5 - 2 år på fortsättningen. Skärpning!!!!

  Anna
 • Jag håller verkligen med dig, jag väntar också otåligt på att SVT skall sända del 2 av Poldark, det har ju gått så lång tid sedan del 1 sändes. Jag tycker detta visar på stor nonchalans mot tittarna. Poldark är enligt min mening en av de bästa serierna som visats
  i TV. Serien har ju också gjort succé i England men det kanske inte SVT vet.

  Margareta Kristensson
 • Sorglig att ni sköter era jobb så oproffsigt. Ni borde söka andra jobb där CRM inte ingår..
  Blahhhhh

  Kelly Jamieson
 • Hej,

  Vi har jobbat hårt med att försöka få ut andra säsongen av Poldark under hösten. Det har tyvärr inte fungerat tablåmässigt. Vi har nu sett till att den kommer sändas i vår. Vi är väl medvetna om att serien har en trogen publik och gått mycket bra i England. Poldark i Sverige fick dock inte det genomslag vi hoppats på, detta har påverkat att andra säsongen inte prioriterats.

  Det känns tråkigt att ni anser att vi brister i förtroende gällande utsändningen av vissa serier. Vi måste dock poängtera att det inte är självklart att vi som inköpare har fullt mandat att bestämma när dessa ska sändas i rutan.

  Vänliga hälsningar,

  William

  Programinköp Fiktion
 • Tack för svaret..Utifrån denna tråd skulle jag förmedla behovet att samstreama satsningar..från inköp till sändning.Måste finnas en planering. .Inte bara att en serie tar slut och inget meddelas om när eller om fortsättning följer. Det tvingar folk att söker online. När ni tillslut visar den så har man antingen redan sett eller glömt handlingarna.
  Känns amatörmässigt och om ni inte har mandat ser till att skaffa det!! NI måste förmedla budskapet högre upp..Kundnöjdhet är nummer 1 o det borde vara er främsta prio..
  2016...inte konstig att människor flyr SVT alldeles för trög och otidsenlig!

  Kelly Jamieson
 • Jag har tröttnat på SVt och deras dåliga programplanering. Tittar på säsong 2 av Poldark på Dreamfilms. Hoppas bara att SVT inte gör samma misstag i planering om dom köper in säsong 3.

  Cornwall
 • Tack för tipset Cornwall..Satsa på samma!!

  Kelly Jamieson
 • Hej! Håller med ovanstående kommentatorer. Jag hoppas att ni på SVT fattar att anledningen att vi tittare väntar på att ni ska sända tv-serier vi gillar är att vi har en stor irrationell lojalitet gentemot SVT. Det är denna lojalitet ni urholkar genom att fördröja tv-serier. För det är ju inte som att man inte kan se sig om på internet, bara att lite av lojaliteten består. Hoppas verkligen att ni menar att sända Poldark i vår som i typ februari och inte som i typ maj.

  Linnea
 • Hej,

  Ja, det är ganska surt hur nya serier tablåläggs. Eller snarare inte gör det.

  Jag läste också att SVT förlorat rättigheterna att sända nya säsongen av Sherlock till Netflix eftersom att Netflix betalade bättre.
  Det blir ju lite av "moment 22" för SVT, dels så förlorar ni tittare på de serier ni faktiskt har köpt in för att många av oss ser dem via andra kanaler eller streamar dem, då ni inte kan få ihop er tv-tablå. Klart att ni får få tittare när ni ligger så långt efter i era sändningar av serier. Sedan förlorar ni stora serier i viktiga upphandlingar. Mmm låter som ett skepp ute på alldeles för djupt vatten.
  Möt era tittare var det någon som föreslog, jag tycker det låter alldeles fantastiskt. Möt kritiken, möt tittare med förändring.
  Och framför allt, var mer aktiv när ni har arga tittare.

  Tystnad och bristfälligt engagemang skapar ju, i alla de flesta fallen, mer irritation och ilska.

  Services och bemötandet är under all kritik. Gäller dock inte bara SVT....

  Helen
 • Hej allihop,

  Jag har sett hela säsong 2 på dreamfilm, alla avsnitt finns dock inte textat på svenska.
  Nu väntar jag spänt på säsong 3 som jag tror filmas just nu :-)

  Jessica
 • Kan du tipsa hur man tittar på Dreamfilm . Lyckas inte se hur det sker grattis

  Jag ger upp på SVT...där finns det värken pengar eller expertisen.

  Kelly Jamieson
 • Hej Alla,

  Vi finns här för att svara på era frågor angående Poldark säsong 2.

  Senaste uppdateringen gällande detta:

  Poldark säsong 2 är tablålagt till våren 2017 på SVT.

  Vi förstår er frustration och försöker besvara alla era funderingar gällande detta.

  Vänliga hälsningar,

  William

  Programinköp Fiktion
 • Håller med föregående kommentarer! Usch va dåligt! Har längtat hur länge som helst på säsong 2 och så sänder ni annat skräd istället!!!!!!!!! Skärpning!!!!!!

  /Rita

  Kajsa Anka
 • Så jäköa dåligt SVT! Allvarligt.

  Natalie
 • Jag håller verkligen med dig det är skräp, att SVT inte sänder andra delen.
  Ska man behöva vänta i flera år på att den andra delen skall sändas, då har ju folk glömt hur den första delen var. Ska det ta 3 år innan de sänder del 3? Fruktansvärt nonchalant.
  Poldark är en serie som innehåller allt vad en bra serie skall ha, spänning, en otroligt vacker och dramatisk kärlekssaga, duktiga skådespelare, den har allt.

  Margareta Kristensson
 • Kan ni inte sända flera avsnitt i veckan när den kommer eftersom det tagit så lång tid? När kan ni ge ut datum när den ska sändas?

  Alva Jönsson
 • Hej Alva,

  Det vet vi inte ännu, dessvärre. Vi skickar vidare ditt förslag kring förhandspublicering i SVT Play!

  Vänligen,

  SVT
 • Hej

  Om nu Poldark nu äntligen(!) är tablålagt till våren 2017, kan ni precisera NÄR serien börjar?

  Med vänlig hälsning
  /Mats

  Mats Willmer
 • Hej Mats,

  Det vet vi som sagt inte ännu.

  Vänligen,

  SVT
 • Hej!

  Har idag hört om kommande TV-serie på radion, både nya och fortasatta avsnitt, men till min förvåning var inte 2:dr delen av Poldark med. Mailade till radion och frågade, men de kunde inte svara då de inte hade någon info om den. Nu får SVT skärpa sig och sända den 2:dr delen ni, borde skämmas.Ni sänder reprise på repriser. Vi ska inte betala TV-avgift för repriser, de behövs inte för det finns TV-play. Nu vill jag ha svar när bi ska sända den, vill inte betala TV-avgift för alla reprise, ni säger att det inte har varit plats för den i tablon. Inget jag tror på ! SKÄRP ER NU !!!

  Mvh Elizabeth som väntar på POLDARK !

  Elizabeth Thorsholen
 • Hej Elizabeth,

  Förstår att det kan kännas jobbigt att vänta länge på en favoritserie, men det finns ingen anledning att låta otrevlig.

  Vi på Tittarservice kommunicerar den information som vi har tillgång till, och i dagsläget kan vi endast säga att den andra säsongen av Poldark är tablålagd till våren.

  Hälsar,

  SVT
 • Hej alla Poldark-fans!

  Goda nyheter! Den första april kommer ni att kunna återse kostymdramat då vi drar igång med säsong två.
  Det är inget aprilskämt smile

  Klockslaget är inte bestämt ännu men det kan ni kika efter på programsidan när det börjar närma sig april. Då bör även det vara spikat.

  http://www.svt.se/poldark/

  Ha det gott!

  SVT
 • Äntligen, det skall bli underbart!!!

  Margareta Kristensson
 • Bara och hoppas att SVT planerar lite snabbare och bättre angående säsong 3.

  Poldarkfan
 • Der var ju en trevlig nyhet. Men ändå sent planerat för denna underbara serie!

  Mvh
  Elizabeth

  Elizabeth Thorsholen
 • Vad kul! Något att se fram emot
  Kommer det sändas ett avsnitt per vecka?

  Alva Jönsson
 • Hej Alva,

  Då tablån inte är fastställd än kan vi tyvärr inte ge något besked om sändningstider än. Håll utkik på programsidan framöver för mer info smile http://www.svt.se/poldark/

  Trevlig helg!

  SVT
 • Nu är Poldark säsong 3 igång. (2017-06-11) Hur är planerna denna gång från SVT angående sändnings start?
  Tor Nilsson
 • Hej Tor,

  Vi har ännu inga planer rörande sändning av säsong 3. Håll utkik på programsidan för mer information framöver.

  Poldark

  Vänligen,
  Bettan
  SVT
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.