Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Om Tittarservice

Det finns inte massor av tittare som tycker det är bra att man inte kan höra vad som sägs i programmen. Det finns inte massor av tittare som vill ha reklam istället för program. Det är en lögn från er sida.

Lägg ned projektet med Facebook och utveckla den egna plattformen. Det är här ni ska vara. Ni måste ersatta 'kundo' med ett vettigare forum. Ni borde lära er hur ett forum ska skötas.

I ett seriöst forum är varken användare eller moderatorer anonyma. Man uppträder alltså med sitt namn. För- och efternamn. Inget tramsande med förnamn. I ett seriöst forum är alla användare registrerade. I ett seriöst forum har man klara regler som ska gälla för både för moderatorer och användare. Reglerna för det här forumet är rena tramset och tillämpningen är minst sagt löjlig. Förhandsmoderering gör diskussioner omöjliga. Här i Tittarservice dröjer det timmar rentav dagar innan ett inlägg släpps igenom. Många gånger stoppas inläggen trots att de inte bryter mot några regler. Det inger inget förtroende. Ni lägger ned stort arbete med att sovra bland inläggen. Till vilken nytta?

Ett vettigt forum med vettiga regler och vi vet vilka vi diskuterar med skapar en trevlig stämning. Ni vinner ingenting med er nuvande attityd.

Ville P Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.