Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Aktuellt

Rapport. Onsdag kl 21.20
Jag finner det enormt provocerande att reportern som diskuterade med Rysslands representant var så provokativ. Det är bra att ställa frågor men inte att repetera samma fråga 5-7 gånger efter varandra i olika varianter. Det tyder på att reportern har en förutfattad mening som han gärna vill pressa fram istället för att vara objektiv, anser jag. Huvudämnet skulle handla om Gotland men fokus flyttades till Krim.
Dålig journalistik och skärp er SVT, ni finns tack vare skattefinansiering och ska vara neutrala, eller hur?

Marita Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej, jag konstaterar att nyheterna blir alltmer fragmentiserade och att nyhetssändningarna fylls upp med olika tema-styrda inslag. Ovant för mig men , helt ok.

  Men när SVT fyller redan begränsad nyhetstid med olika trailers för att uppmärksamma kommande program, appar för att tittare ska bevaka nyhetsflöden via mobil, då går SVT för långt. Om SVT vill upplysa tittarna om andra aktiviteter som ligger utanför nyhetsinslagen så kan detta med fördel göras med i och med på-av annonseringen eller varför inte med textremsor.

  Förvånande att på SVTs nyhetssida http://www.svt.se/nyheter ges inga indikationer om Agendas innehåll el appar för mobilburen nyhetsbevakning.

  Alltså; bevaka att nyhetstiden i Rapport /Aktuellt, vars innehåll ska ägnas åt fördjupning, analys och kritisk debatt, inte blir till en affisch-pelare för snutt-annonser av all sköns behov som finns inom SVT,

  Med skarp uppmaning från en trogen inbetalare till Radiotjänst.

  Martin Paju, Umeå

  Martin Paju

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Bifoga filer

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy