Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Aktuellt

Undrar bara om ni på aktuellt skulle varit så oförskämda mot USAs ambassadör som ni var mot Rysslands ? Man skäms ju!

Kommentarer

 • Gårdagens 2/1 2017 Aktuellt gjorde mig mycket arg. Ingressen att "Motståndet mot vinsttaket växer" följdes upp med två intervjuer av två ägare (Andersson och Emilsson) som talade om socialisering, förbud mot privata företag inom skola, vård och omsorg.
  Majoriteten av svenska folket är enligt mätningar mot vinster i välfärden.Det finns ett motstånd, visst, men att låta detta exemplifieras av två ägare var provocerande. Kanske har "Public Service" i SR i söndags 1/1 2017 rätt (via fiktiva fd VD Hamilton) i beskrivningen av de som jobbar på Aktuellt.

  Förslag: gör en ordentlig genomlysning av hela frågan om vinster i välfärden.

  Christer Wohlin

  Christer Wohlin
 • nytt inlägg-Det totala ointresset för tittarnas synpunkter är otroligt.jag Ragnar är såå trött på SVT som inte fattar något av vad vi klagar på.Tag bara det som att lägga kulturnyheterna emellan nyheterna och de lokala nyheterna ? vill SVT tvinga oss att se kulturnyheter ? jag vill se de lokala nyheterna och inte kultur ,så därför älskar jag avstängningsknappen som är det bästa med TV . Har mycket att klaga på SVT och deras nanoskalans mot tittarna . Se bara det här med bakgrunds musiken ,SVT har inte lärt sig något på alla år dom har haft monopol på SVT .21 nya lokala kanaler innan dom gamla är färdiga ?Har ni inte fattat någonting ?

  Ragnar Carlsson
 • Svt gör en stor nyhet av att ett BB stängs i Västernorrland. Avståndet till BB för många i Västernorrland blir tio mil. Nu ska folk utbildas i att förlösa i bil.
  Känner ni till att i Härjedalens kommun har vi minst! 18 mil till BB och så har det varit i många år utan att Svt gjort någon nyhet av detta.
  Är det mycket snö och vägen över Flatruet är stängd, vilket den ofta är på vintern, är det upp till 30 mil till BB för folk som bor i västra Härjedalen.
  Detta kan vara värt ett reportage. Det är många i Härjedalen som är förlösta i bil eller i ambulans.

  Lennart Svensson
 • Angående inslag nyss på aktuellt:
  Ursäkta mig men HUR kan ni ange "inte rasist men" som källa???? Det är en grupp på facebook, jag skäms för att akutellt som ska ge nyheter sitter och är partiska och pratar om källor som inte är pålitliga.

  Louise
 • Hej alla här i tråden!
  Vi skickar synpunkter på nyheterna vidare till vår nyhetsredaktion. De får många frågor och synpunkter från tittare och har inte alltid möjlighet att ge alla individuella svar. De läser dock alla synpunkter.
  Har ni tips på nyheter eller inslag de borde göra så maila gärna tipsaoss@svt.se direkt.
  Synpunkter kan ni skicka till svtnyheter@svt.se
  De finns även på Facebook och Twitter.
  Vänligen,

  SVT
 • Jag är från Iran och har bott I Sverige mer än 26 år och är oerhört besviken på er ni vet som har hänt I Iran Tehran . Många Brandmän har levande begravad under Kollapsade höghus och många är döda . Ni har inte saga ett enda ord. NI BORDE SKÄMMAS

  Sherry
 • Föreslår att Du i fortsättningen tar del av Rapport och Aktuellt. Där visade man igår 19/1 de fruktansvärda bilderna på det kollapsande höghuset.

  Christer Wohlin
 • Hej,
  Jag tittar nu på Svt 2 direkt där intervjuaren är hopplös nitisk att grilla Anna Kindberg Batra. Jag uppfattar det verkligen tydigt att den kvinnliga intervjuaren beskriver EGEN besvikelse på att man nu bryter dödläge med SD. - Underbart att det äntligen finns ett parti som vågar prata med SD, säger jag, men så får man tydligen inte tycka i TV.

  Däremot ger intervjun ingen klarhet i hur man skall jobba med detta. Bara ett tugggande om varför moderaterna har ändrat åsikt-

  Tala gärna om för era journalister att:

  • Politiker har rätt att ändra åsikt sedan valdagen när de klart redovisar att förutsättningarna också ändras.
  • Se till att journalister håller tillbaka sin egen besvikelse när det gäller deras motto ”INGEN får prata med SD”.

  Men, gud, när kommer SVt 2 att bli opartisk ??

  Lena
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.