Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Varför jag inte kan se om jag lyssnat på ett program

Innan har det stått "spelat" när man lyssnat färdigt på ett program som legat under "nerladdade". Nu finns ingen sådan information, så när jag vill se vilka program jag har kvar och inte under "nerladdade" så vet jag inte. Detta är mycket tråkigt och försämrar upplevelsen eftersom det leder till förvirring. Skulle så snart som möjligt vilja få tillbaka denna funktion och då gärna utvecklad så det exempelvis stod "20 minuter återstår" eller som innan "spelad" när man hört hela programet färdigt.
Tack!
Axel Palm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Axel,

  finns avsnitten som du redan lyssnat på med i listan om du går in på "Lyssningshistorik" under "Min sida"? Anledningen till att jag frågar är för att om de finns där så ska appen veta status på avsnittet och visa det i samtliga listor, så det är bra hjälp för oss i felsökningsarbetet att veta om de syns där eller inte.
  App-teamet
 • Hej
  Ja, de avsnitt som är påbörjade eller avslutade finns med under lyssnarhistorik. Jag laddar alltid ned avsnitten så det är därför jag vill kunna se samma information under den fliken. I lyssnarhistorik är alla avsnitt med så har man laddat ner mycket kan det bli rörigt med vad man hört och inte.
  Tack för svar och hoppas ni kan lösa det. =)
  Axel Palm
 • Hej igen,

  Vi kan återskapa ditt fel, jag kan inte ge en prognos när problemet är löst och ute i produktion men förhoppningsvis så snart som möjligt.

  Tack för att du rapporterade in det här problemet.

  Hälsningar,
  App-teamet
  App-teamet
 • Hej
  Okej, va bra att det förhoppningsvis kommer lösa sig. Jag håller koll i Google Play efter en uppdatering.
  Tack så mycket och ha en bra dag! =)
  Axel Palm
 • Hej
  Något liknande problem har jag under Min sida. Dock inte under "nerladdade" utan direkt under "Program du följer". Tidigare fanns där en kolumn med program som hade uppdaterats sedan jag senast hade öppnat dom med samma uppgift som angavs ovan: Vilka "nya" program jag lyssnat på och hur lång tid som återstod om jag hade pauserat dom.  Jag har rensat data från appen och installerat om den utan resultat. Vad är problemet?
  Paul Sjödin
 • Paul, ditt problem beror på att vi har möblerat om lite i appen. Funktionen finns kvar, men på en ny plats.

  När du går in på "Min sida" finner du en "karusell" med de allra nyaste avsnitten. Till höger om rubriken "Nya avsnitt" finns en (diskret) länk, "Visa alla", som ger er en lista över fler nya avsnitt av de program du valt att följa och hur långt du har lyssnat i dessa, det vill säga den vy du letar efter.

  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.