Till senaste kommentaren

Väckarklockan fungerar dåligt (Samsung Galaxy S10e)

Har testat väckarklocksfunktionen på min Samsung galaxy S10e några dagar nu. Den är väldigt buggig. Ibland drar den igång systemets alarmsignal istället och ibland systemets alarmsignal några sekunder innan den skiftar till radion. Två gånger när jag har använt upprepningsfunktionen har den startat ca 5 minuter efter den inställda tiden.

Läste i en annan tråd här att systemsignalen är en backup, men volymen har inte varit nedskruvad och inga problem med varken uppkoppling eller att inget program pågår.

Kommentarer

 • Hej Oskar!

  Jag skulle tro att telefonens batterisparande funktioner försätter vår app i "sovläge", som gör att den inte får arbeta i bakgrunden, och därmed inte kan väcka dig.

  Tillverkarna av en app som heter Sleep as Android har beskrivit vad det är som händer, och ger väldigt omfattande tips på inställningar du kan behöva ändra på Samsung, men jag hoppas och tror att det räcker med att ändra en inställning:
  1. Inställningar
  2. Enhetsvård
  3. Batteri
  4. BATTERIANVÄNDNING (en "knapp" i övre fältet)
  5. Trepunktsmenyn i övre högra hörnet
  6. Optimera batterianvändning
  7. Ändra från att visa Appar inte optimerade till Alla appar för att se de appar du vill "av-optimera".
  8. Leta upp vår app och se till att den inte är optimerad
  9. Starta om telefonen så att förändringen verkligen slår igenom
  Gick det att följa? Om inte (eller om felet fortsätter även efter förändring och omstart) så hör av dig, så ser jag över de inställningar som Sleep as Android tipsar om för att se vilken eller vilka jag tror är relevanta och inte skapar mer problem än vad de löser ...
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.