Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Stänga av automatisk uppspelning i Min lista

Hej!

När jag lyssnar på ett program i Min lista (underbar ny funktion för övrigt!) börjar nästa program spelas upp automatiskt. Går det att stänga av detta?

Mvh
Ida

Kommentarer

 • Hej Ida!

  Jag hör med app-utvecklarna, och om det inte går ännu, så framför jag det som ett önskemål!

  Tack för hjälpen att göra appen bättre, och kul att du uppskattar listan!
  Annika Webbmaster
 • Förslaget är framfört!

  Du kan redan idag stoppa listan genom att pausera, vilket går att göra på många vis. Ifall du lyssnar med hörlurar så tycker jag själv att det är smidigt att pausera med knappen på hörlurssladden (ifall du har den typen av hörlurar).
  Annika Webbmaster
 • Åtta månader senare än fg inlägg: SR-appen i min iPhone har börjat med automatisk uppspelning av nedladdade program utan att jag har gjort något. Det verkar alltså som om utvecklingen går åt det hållet, men jag tycker inte att det är bra. Lyssnar oftast på nedladdade program via bluetooth på en högtalare i köket medan jag gör annat. Lägg gärna in ett val att stänga av automatisk uppspelning.
  Tarja
 • Har samma problem - jag brukar somna till klassikern eller obs. Sedan några dagar vaknar jag av någon hurtig människa i ett program som jag inte valt att lyssna på. Går det att stänga av auto uppspelningen?
  Lisa
 • Har också samma typ av problem! Nyligen så har SR-appen börjat spela upp avsnitt automatiskt från de avsnitt jag laddat ned. Om jag vill lyssna på flera avsnitt i rad så använder jag mig av ”min lista” (vilket är toppen när en vill använda den funktionen!) men om jag vill lyssna på bara ett avsnitt så gåt inte det nu. Appen börjar automatiskt spela upp nästa avsnitt i listan över mina nedladdade avsnitt. Vill hemsk gärna att detta, som tidigare, ska vara valbart!
  Tack på förhand!
  Josephine
 • Jag gillar inte heller den nya funktionen med automatisk uppspelning av nästa nedladdade program. Vill kunna välja själv om och vad jag lyssnar på efter att ett program är färdiglyssnat.
  Malin
 • Åh! Håller med! Oerhört irriterande att det inte går att stänga av funktionen. Somnar också till telefonen ibland, och vill inte vakna upp i mitten av ett annat program.
  Karin
 • Fixa sä det går att stänga av autoplay, nu har appen börjat spela all skit och ibland två gånger för det slutar inte förrän listan är slut. Jag vill kunna välja själv. Är detta det nya vänsterradion man betalar. Ia skatten?
  Hasse
 • Snälla, ta bort autoplay!!!
  Håkan
 • Hej
  Jag har framfört önskemålet till teamet.

  mvh
  Karolina Utvecklare
 • Tack! Hoppas den försvinner snarast - en gräslig funktion jag absolut inte vill ha.

  Anna-Lena Nilsson
 • Ta bort funktionen NU!
  Vem har kommit på denna funktion, helt idiotiskt. Normalt vill man knappast lyssna igenom hela listan utan välja mellan sina prenumerationer.
  Håkan
 • Jag störs oxå av den nya autoplay inställningen. Helt fel att göra en podd app till linjär radio!
  Använder alltid SR appen på kvällen. Ett utmärkt sätt att samla tankarna och få sig lite bildning, och ett skönt sätt att somna.
  Mitt tips tills de fixar appen är att använda sovtimern anpassat efter programmets längd för att få det att funka ungefär som det ska.


  Mats Lindström
 • Detta behöver åtgärdas också för nedladdat!
  Malin
 • Jag trodde jag hade tryckt på någon "spela alla"-knapp av misstag när jag vaknade mitt i natten av ett helt annat program än jag somnat till. Letade och letade sen förgäves efter inställningen att stänga av autoplay.
  Att jag alltid skulle vilja spela alla i min prenumerationslista, när jag har t ex ekonominyheter, musikguiden, och creepypodden som ligger varvade med varandra... Inte helt troligt.
  Snälla ta bort så snart som möjligt tack!
  Eller ännu hellre, sätt dit ett alternativ (se t ex youtube's autoplay knapp).
  Sebastian W
 • Håller med tidigare åsikter om att spela-alla-funktionen inte alls är bra om man inte kan stänga av den. Då jag ofta spelar nedladdade program när jag skall somna - och uppspelningen tidigare stoppat vid det aktuella programmets slut - vaknade jag en morgon med att samtliga nerladdade program hade spelats upp under natten.

  Detta verkar vara ett ytterligt lätt problem att lösa; att kunna välja bort spela-alla-funktionen.
  Jan
 • Den automatiska uppspelningen av sparade program måste genast tas bort! Det är en styggelse.

  Eftersom funktionen införts måste det vara trivialt (för den som är värd sin utvecklarlön) att ta bort. Går det inte att tillräckligt snabbt göra funktionen valbar är det enda raka att ta bort den helt - så var det ju tidigare och det har uppenbart fungerat! Tills det är ordnat bör ni backa versionerna på Appstore så att vi kan uppdatera till en tidigare version där denna styggelse inte var med!
  Mats D.
 • Låt automatisk uppspelning vara ett tillval!

  Nu är det bara ett irritationsmoment!!!!!!!!!!!!
  Torsten
  Torsten Lundberg
 • Irriterande att vara tvingad till automatisk uplspelning av mina nedladdningar. Hoppas på extremt snabb ändring på detta!!!
  I G
 • Skriver under på att autoplayfunktionen måste tas bort eller göras valbar. Oerhört frustrerande att använda appen som det är nu.
  Stefan
 • "Spela alla" måste gå att stänga av, det är en idiotisk funktion som det är nu
  Olle
 • Jag med. All of the above.
  Örjan Swenberg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.