Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

SR-appen avbryts/slutar sända ljud av hela tiden

Hej,

Kör SR-appen i min mobil, iPhone 8, och är alltid uppdaterad med senaste versioner och programvara. Appen slutar skicka ljud jämt och ständigt. Detta gäller inga andra appar som tex Spotify eller Youtube. Allt är helt slumpmässigt och helt plötsligt bara slutar den sända ljud och sedan startar det igen helt slumpmässigt efter 0-5 minuter. Jag kör både via Wifi och direkt från 4g-nätet. Trycker jag på paus/spela igen när den tystnad så startar den sända ljud igen. Jag har haft detta problemet länge med ett flertal olika Iphones. Problemet är alltså själva appen. Kan ni försöka felsöka och åtgärda detta?

Hälsningar,
Anders

Kommentarer

 • Hej Anders!

  Använder du någon teknik som skickar vidare ljudet något steg innan det når dina öron, som Bluetooth-lurar, Chromecast eller Airplay?

  Vilken typ av lyssning gäller det? Nyheter, direkt på en kanal eller på avsnitt i efterhand? Om avsnitt, är dessa nedladdade eller inte?

  Svara på det du kan och återkom. Jag känner inte igen felet på rak arm och vill förstås ta reda på vad vi eller du kan göra åt detta!
  Annika Webbmaster
 • Eller, jag känner visst igen det, för jag kopierade delar av svaret från vad jag nyligen frågade en annan lyssnare som med en liknande felbeskrivning.

  Då kände jag inte igen det. Nu är ni två (men det behöver inte vara samma fel hos er båda):
  Play appen slutar att spela efter ett tag (Iphone)

  Annika Webbmaster
 • Hej igen!

  Hur har det gått för dig? Från en annan drabbad lyssnare har jag fått intrycket att det har blivit bättre, men fortfarande förekommer sporadiska bortfall.
  Annika Webbmaster
 • Hej,

  Nej, det har inte blivit bättre. Samma som tidigare.

  Mvh,
  Anders
  Anders

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.