Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

SEN RADIO

varför är sverigesradio som man lyssnar på mobilen 10 till 15 minuter efter i sändning alltid jag lyssnar på radio östergötland ..
radio lyssnaren Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  När du lyssnar på mobilen, är det då via vår hemsida i webbläsaren eller genom appen Sveriges Radio Play? Och vad är det för mobil?

  Det ska gå att lätt komma till direkt-läge, men hur du gör det skiljer sig lite mellan olika sätt att lyssna, och jag vill förstås ge dig hjälp som stämmer överens med hur det ser ut hos dig!
  Annika Webbmaster
 • lyssnar på appen sveriges radio p4 med en telefon samsung galaxy xcover3
  radio lyssnaren
 • Tack!

  Jag är fortfarande inte helt säker på vilken app det gäller. Vi har ingen egen app som heter sveriges radio p4, men det skulle kunna vara en så kallad bokmärks-app, en genväg från telefonens hemskärm som leder till denna sida:
  https://sverigesradio.se/ostergotland 

  Ser det ut ungefär så här, med en "svart spelare" i toppen av sidan? Eller är hela sidan mer lila-rosa hos dig?  Om appen ser ut ungefär så här (vilket är hur hemsidan ser ut på mobiler), så undrar jag ifall du kan se en rödvit cirkel som den jag markerat med en pil här:  När direktlyssningen har halkat efter, så kan du hamna mer direkt ifall du klickar på cirkeln.

  Hör av dig och berätta om jag gissade rätt i att appen ser ut så här och ifall du kan nå direktläget genom att klicka på cirkeln!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy