Var finns hårdrocken?

var hittar man hårdrocks radio utan en massa skitsnack bablabla som typ jävla p3 kör vilka fåntrattar som jobbar i radion där hahahahaha så löjliga svin

chrille Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Chrille!

  Jag förstår faktiskt inte vad du vill uppnå genom att förolämpa mina kolleger. Tror du att du får bättre hjälp genom det? Eller ville du bara ta tillfället i akt och uttrycka din åsikt?

  Det är tråkigt att du tycker att programledarna på P3 pratar dynga, men i detta forum är det inte okej att kalla andra människor fåntrattar och löjliga svin. Jag hoppas att det är tydligt (annars raderar jag tråden)!

  Sedan till ditt behov av tyngre rock, där vi tyvärr inte har så bra utbud som jag skulle önska. I Musikguiden i P3 sänder vi rockmixar under måndagar klockan 22-23:
  Musikguiden i P3: Rock/punk/metal

  Det är inte något allmänt småprat mellan låtarna, utan en kunnig guide till bra, tung musik. Hoppas att du kan uppskatta det! (I kväll lär det bli Metal, punk och skrikrock med Pelle Moeld)

  Sedan finns det förstås enstaka konserter. I fredags sände vi till exempel en unik spelning med The Hellacopters från Sweden Rock:
  P4 Live med The Hellacopters

  Kanske kan även Cult of Luna (Musikguiden i P3: Session & Live) funka?
  Cult of Luna live på Pustervik i Göteborg

  Dessutom har vi många fantastiska program om hårdrock. Ifall du har det minsta intresse för AC/DC (och det hoppas jag att du har!) så får du inte missa denna dokumentär:
  När AC/DC kom till byn (Tendens P1, två delar)

  Finns även i en nedkortad version hos P4 Dokumentär, och där står det:
  Detta är berättelsen om när ett av världen största rockband, AC/DC, gjorde sin omskakande Sverigepremiär 1976, som pausunderhållning till dansbandet Jigs på den lilla dansrotundan Cortina i villasamhället Vinberg. Ett möte mellan svensk dansbandskultur och rockbandet från helvetet.

  Men, som sagt, en hel kanal med bara tung rock har vi inte längre. Det finns dock på annat håll, till exempel Bandit Rock. (Det är en reklamkanal, men det kanske inte stör dig om musiken är den rätta?)

  Så. Hoppas att du kan hitta något du gillar! (Annars finns ju musiktjänster i mängder.)

  Jag byter rubrik på denna tråd (från radio gagaga till Var finns hårdrocken?), så att andra som letar efter samma sak kan bli hjälpta.

  Annika Webbmaster
 • Det är ett åsiktsfritt samhälle vi lever i fråga Donald Trump "han vet" nåväl du hajja kanske att jag skämtade lite men i huvudsak så snackas det mkt skit i radion håll med om att det spelas ofantliga mängder blipp blopp musik i p3
  ha det finast oc tack du svarade iaf 😀

  Ville bara uttrycka min åsikt så att säga
  lyssna på metallicas nya album så hajjar du vad jag menar den typen av metal spelas aldrig i radio eller jo kanske i den dära radiokanalen som jag har glömt bort vad den heter

  chrille
 • Tack för att du svarade! Jag är nämligen nyfiken på hur det kommer sig att så många är onödigt taskiga mot varandra på webben ...

  Ville bara uttrycka min åsikt så att säga

  Det var det jag gissade. Risken med att skriva lite elakt är att folk är lite elaka tillbaka när de svarar ... Din åsikt hade gått fram väldigt bra även utan att förolämpa folk 😀 (Eftersom jag har ansvar för att det är bra stämning i supportforumet brukar jag säga till, så du är inte den första lyssnare som jag "tar i örat" lite.)

  lyssna på metallicas nya album så hajjar du vad jag menar den typen av metal spelas aldrig i radio

  Nu underskattar du oss:
  Musikguiden i P3: Punk, hardcore och death med Bad Blood Bitches måndag 14 november
  Det blir fullt ös i veckans rockmix när Malin från Bad Blood Bitches langar färska släpp från Metallica och In Flames som varvas med Gamla Pengar, Charta 77 och Honningbarna.

  Lyssna gärna via länken ovan. (Går att lyssna på i ca tre veckor till.)

  Vi vet att Metallica är ett fantastiskt band och många P4-kanaler spelar då och då låtar från dem, men det är framförallt vissa konserter och i Musikguiden på måndagar som du har möjlighet att hitta det du vill ha.

  Tips:
  I somras var Metallicas trummis Lars Ulrich värd i Sommar i P1. Om du missade det, så hoppas jag att du har möjlighet att lyssna nu!
  Lars Ulrich i Sommar & Vinter i P1, 25 juni 2016

  Tyvärr är musiken till största delen bortklippt i den version av programmet som vi kan erbjuda så här långt i efterhand - men Lars Ulric spelade en kul mix där allt från Motorhead till Oasis hördes:

  • Deep Purple - Fireball
  • Gasolin' - Rabaldersträde
  • The Rolling Stones - Honky Tonk Women
  • Motorhead - Overkill
  • Metallica - Hit The Lights
  • U2 - Sunday Bloody Sunday
  • Diamond Head - It's Electric
  • Oasis, Anthony Griffiths - Supersonic
  • Rage Against The Machine - Killing In The Name

  i den dära radiokanalen som jag har glömt bort vad den heter

  Bandit Rock? Nu vet jag inte var du bor, men den går att höra i FM på många håll, annars kan du lyssna via webben:
  http://bandit.se/

  Musik är viktigt, och även om vi inte har en renodlad kanal med heavy metal, så har vi en hel del innehåll som jag hoppas att du uppskattar!

  Annika Webbmaster
 • toppen det 😀
  tack mvh christer god jul o gott nytt år

  chrille
 • Hej.
  Är 78 år och har haft skivaffär. 1977-87.
  Varför jag gav upp?
  Musiken blev mer blipp-blopp.
  Musik med själ, hjärta och smärta började tyna bort.
  P3 kan jag ej lyssna på.
  P4. Dagtid tror jag att Edra lyssnare är äldre än vad Ni tror.
  Anser att Ni spelar för mycken P3 musik.
  K-G
  PS. Har många favoriter.
  Neil Young, Bob Dylan, Pink Floyd, Rolling Stones.
  OBS! jag är 78 år ung.

  K-G Nyström
 • Hej K-G (vars favoriter ligger även mig varmt om hjärtat)!

  Du får ett kort svar här, och ett lite mer utförligt senare, i den andra tråden där du skrev om samma ämne:
  Mer gammaldags musik

  Mitt korta svar är att det finns en webbkanal som jag hoppas att du kan känna dig mer hemma i, P4 Plus. En 76-åring som jag har varit på Springsteen, U2 och Bowie-konserter tillsammans med, tycker i alla fall att musikvalet i kanalen är riktigt bra:
  http://sverigesradio.se/p4plus

  P4 Plus är Sveriges Radios testkanal som vänder sig till våra äldre och trognaste lyssnare. Vi spelar musiken som träffar hjärtat!

  Denna tråd stänger jag.

  Annika Webbmaster
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.