Till senaste kommentaren

Poddar går inte att casta längre (Iphone-appen)

Hej, sen 2020 verkar det inte gå att längre casta nedladdade avsnitt längre. Bara live går att streama. iPhone X senaste programuppdateringen av både SR-appen och mobilen via Chromecast. Är det meningen att det ska vara såhär framöver?

Kommentarer

 • Jag har samma problem, verkar som SR Play uppdaterats (nytt utseende vid casting), men stänger ner/startar varken nedladdade eller program som ligger som filer i appen. Endast live streaming funkar mot Cromecast.
  Paul Westin
 • Har samma problem. Laddade just ner några program men hittar dem inte nu. Däremot andra som jag inte alls har laddat ner. Layouten på appen är väldigt otydlig - närmast kaotisk.
  Hugo
 • Tack för att ni rapporterade in detta. Kollegerna som arbetar med Ios-appen kommer att se över detta.

  Det är absolut inte en avsiktlig försämring från vår sida, och gissningsvis är det hos oss felet ligger, eftersom vi har gjort rätt stora förändringar "under huven" i appen.
  Annika Webbmaster
 • Jag har även problem med livestreaming. Appen hittar högtalaren men sedan vill den inte skicka något ljud. Det rör inte på sig när man trycker på Play-knapen.
  Olof
 • Hej!

  Olof, om felet även rör direktlyssning, så tror jag att det är ett annat fel. Vad är det du vill casta till för högtalare? Har det fungerat tidigare?

  Apputvecklarna hälsar nämligen att de har hittat den bugg som gör att nedladdade avsnitt inte går att chromecasta. (Om ni vill casta det, måste ni först ta bort det från nedladdat.)

  Det är löst hos oss, men inte uppe hos App store än. Jag utgår från att det är rättat i nästa version av appen.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.