P4 plus, vilken frekvens?

Vilken frekvens finns P4+?
Klaus Schmidt Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Klaus!

  Kanalen sänder dygnet runt på webben och i till exempel appen Sveriges Radio Play, men inte i FM - om du inte råkar bo i Stockholmsområdet. Där går det nämligen via FM-radion i kanalen P6, frekvens 89,6 MHz, flera timmar varje dag!

  Här kan du se när:
  https://sverigesradio.se/p6/tabla 

  Hoppas att du hittar ett bra sätt att ta del av denna trevliga kanal!
  Annika Webbmaster
 • P 4+ borde finnas i digitalradion. Det finns plats för den. Varför finns dedn inte där?
  Sven-David Svensson
 • Hej!

  Detta forum är till för att ge teknisk support på våra webbtjänster och appar. Vi försöker självfallet svara även på annat så gott vi kan, men både frågor om DAB och frågor om utbudet är det nog bättre att ställa till Lyssnarservice.

  Just varför P4 Plus inte finns med i digitalradions utbud, har jag dock tagit reda på 2017, när en annan lyssnare frågade detsamma. Jag utgår från att svaret i princip är aktuellt fortfarande:
  "I och med att framtiden för DAB är osäker, är det inte rätt mot lyssnarna att lägga in P4 Plus i utbudet och därmed kanske locka publiken till att investera i DAB-mottagare – när vi inte kan lova att den tekniken kommer att fortsätta vara något vi kommer att stödja på sikt." (delar av citatet strukna)
  Program i Digtalradion

  Hoppas att det var svar på frågan. Om du vill ha ett färskare svar, så är det som sagt Lyssnarservice, lyssnarservice@sverigesradio.se , som har bättre möjlighet att svara!
  Annika Webbmaster
 • Hej ❤️😊
  Vilken trevlig kanal ... trevlig mix .... myser
  Heja er
  Mona

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.