Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Om jag lyssnar i mobilen stängs det ner efter en kvart

Hej
Efter senaste uppdateringen har jag problem med att lyssna på SR i mobilen den stänger av sändningen efter 15 min och det går inte att starta den igen om man inte stänger ner appen och börjar om från början igen vilket gör att man missar någon minut av programmet!
Annica Eriksson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Annica!

  Du har skickat en liknande felanmälan men formulerat den lite annorlunda i en annan tråd, men om det gäller samma telefon, så tycker jag att vi felsöker det på ett ställe, så den tråden stänger jag och kopierar in din beskrivning hit:
  Om jag lyssnar ett program och fortsätter lyssna på samma kanal så slutar det fungera när du nytt program börjar få man får starta om appen och missar början av programmet.

  Blir det alltså dels avbrott vid övergången mellan program och dels efter ca 15 minuter även när samma program fortsätter?

  Vad har du för telefon-modell?
  Annika Webbmaster
 • Hej, jag tror att jag har samma problem som Annika. Det händer nu ofta att appen hänger sig eller stänger av. För mig händer det även på nedladdade program, ljudet börjar hacka i några sekunder och sen fryser det helt varpå jag måste starta om appen. Jag har en Samsung J7 modell 2016.

  Älskar SR och framförallt P1, och jag brukar ha överseende med tekniska skavanker - men jag måste erkänna att det här är väldigt störande.
  Mvh Adam, trogen lyssnare 😉
  Adam Leckius
 • Hej
  Det finns lite tips i slutet av den här tråden:
  https://kundo.se/org/sverigesradio/d/avbrott-paus-via-bluetooth-i-play-for-android/ 
  Hjälper något av dem?

  mvh
  Karolina Utvecklare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.