Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Notiser för nya avsnitt av Favoriter

Hej!

Jag skulle gärna vilja att det bland notis-inställningarna fanns möjligheten att få notiser när det kommer nya avsnitt av programmen som man har favorit-markerat i appen.

Tack!

//Jakop
Jakop Dalunde Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Tack, jag framför förslaget till kollegerna som utvecklar appen.

  Personligen tycker jag att det är ett bra förslag, men vad jag tycker är mindre intressant än vad app-teamet tycker - och förstås sådana detaljer som hur komplicerat (läs dyrt) det är att utveckla.

  Tack för att du vill hjälpa oss att göra appen bättre!
  Annika Webbmaster
 • App-teamet gillar också förslaget, som vi tar med oss och grunnar vidare på!

  Pusharna kan vi idag endast koppla till sändninger, alltså till kanaler och "extrasändningar" (som rent tekniskt är en form av kanaler). Att kunna pusha även för "on demand-innehåll" är något vi gärna vill utveckla - men om och i så fall när vi mäktar med en sådan förändring vet vi inte idag.

  Hur som helst:
  Ett bra förslag är det, och att vi inte tar det vidare just nu beror på att vi har fullt upp med att utveckla andra saker.

  Tack
  Annika Webbmaster
 • Hej! Ligger det här förslaget på is fortfarande eller är det något ni jobbar mer med nu ett år senare?
  Tova Bergman
 • Förlåt att vi inte svarat.

  Det är inget vi arbetar med "aktivt", men under ytan har vi gjort tekniska förändringar för att det ska gå att skapa notiser som leder till efterhandslyssning. Syftet med den förändringen har mer varit att det blev väldigt fel med vissa notiser till direktsändningar, exempelvis (helt fiktivt exempel):
  Just nu i P4 Jämtland:
  Smittskyddsläkare Elin Dalberg berättar om Östersunds sjukhus nya regler för besök
  Den lyssnare som såg notisen en timme senare och ville höra, hamnade i det P4 Jämtland sände just då, och det kanske var en intervju med en hundpsykolog eller Vi i femman ...

  Att vi numera kan skicka push-notiser om annat än direktlyssning, öppnar för vidareutveckling, så jag påminner teamet om detta förslag!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.