Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Nollställer när man stänger ner appen

Hej, nu har appen börjat glömma vart i podden jag var när jag stängde ner appen och när jag vill fortsätta lyssna så börjar den om från början hela tiden. Lite störigt för det är sällan man minns exakt på vilken minut man var när man stängde av..
Theres Andersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej
    Hur gör du mer exakt när det händer? Har du t.ex. laddat ner podden och sedan gått in under fliken Nedladdat och lyssnar därifrån? Så det är därifrån du stänger ner. När du sedan öppnar appen igen - är du kvar under Nedladdat eller visas den nya Hemskärmen?
    Mvh
    Janne Webbmaster
  • Hej!

    Jag har samma problem som Therese och sett fler som kommenterat om detta i Google Play sedan senaste uppdateringen. Jag laddar ner ett avsnitt, börjar lyssna, stänger appen och när jag öppnar börjar den om från början. Jag provade att gå in under fliken "nedladdat" och spela därifrån, men samma sak.

    /Ida
    Ida Gedda
  • Hej
    Det finns också en flik "Fortsätt lyssna".
    Om ni startar programmet därifrån - funkar det så ni hamnar rätt då?
    Hej
    Janne Webbmaster
  • Det gör ingen skillnad. Går in där och ser vart jag är, men när jag trycker på play så börjar den om från början.
    Theres Andersson
  • Jag har samma problem på min Android v7.0
    Erik
  • Jag får inte heller det att funka. Använder också Android.
    Ida Gedda
  • Hej!
    App-utvecklarna håller på att arbeta med detta och ser i vilket skede felet uppstår, men har ännu inte löst det. Däremot har de ett tips för att komma runt felet tills vidare:
    Spela något annat först, sen spela avsnittet från fortsätt lyssna-sidan

    Hoppas att det tipset kan minska problemet för er!
    Annika Webbmaster
  • Hej, nu funkar det!
    Anita Tälth
    Anita
  • Bra!
    Trevlig helg
    Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy