Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Min lista stannar efter Dagens Eko (Play för Ios)

Hej!
När jag har lagt till ett antal avsnitt av olika program i "Min lista" och valt SPELA ALLA så fungerar detta i stort sett aldrig OM jag placerat Dagens Eko först. Uppspelningen stannar efter Ekot och jag måste själv gå in och välja nästa avsnitt i listan.
SPELA ALLA fungerar perfekt om jag inte lägger in Dagens Eko. Vad beror detta på?
Mvh Jonas
Jonas B Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hm.. Länkades hit från appen Sveriges Radio Play för IOS. Inser just att det kanske inte bara är frågor specifikt för appen här. Mitt fråga tidigare gäller hur som helst appen och iPhone 7  i detta fall.
  Jonas B
 • Bra att du förtydligade att det gäller appen för Ios! Jag lägger till det i rubriken, så att både andra lyssnare och vi som arbetar med att lösa problemen snabbt ser var felet visar sig.

  Jag har inte sett någon felanmälan om detta förr, men eftersom Ekot och ett fåtal andra program (Ekonomiekot är det enda jag kommer på nu), har haft andra "knasigheter för sig" kan jag tänka mig att det du beskriver är ett symptom på samma grundproblem.

  Förhoppningsvis kan vi själva återskapa felet nu när du gjort oss medvetna om det, men för säkerhets skull vill jag veta ifall de program du lagt till din lista strömmas från våra servrar medan du lyssnar, eller om du först har laddat hem dem för att kunna lyssna utan uppkoppling. Båda varianterna ska förstås fungera, men jag tror att vi snabbare kan ringa in felet om vi vet hur du lyssnar!

  Tack för att du rapporterad in detta och glad påsk!
  Annika Webbmaster
 • Hej! Tack för snabb respons!
  Hm.. Nedladdade program skulle jag säga. Har inte tänkt på det. Men väldigt ofta innan jag lämnar jobbet brukar jag ladda ner Dagens Eko och några andra program. (En ovana från förr skullle jag tro. Från tiden när bilkörning och streaming ibland kunde strula). Och det är ofta just i bilen detta händer vilket förstås är en lite extra irriterande situation att behöva bry sig om en uppspelningslista i....
  App Version 19.3.5(258), IOS 12.1.2
  Glad påsk! / Jonas 

  Jonas B
 • Tack!

  Ios-utvecklarna har lyckats återskapa detta. Det är mycket riktigt samma grundproblem som det vi har löst (fast lösningen kommer ut publikt först i nästa version av appen).

  Vi har skapat ett nytt ärende av hur Ekot beter sig i Min lista.

  Jag har stort hopp om att utvecklarna fixar även detta, nu när du gjort oss medvetna om felet!
  Annika Webbmaster
 • Tack Annika!
  ÄLSKAR Sveriges Radio, oavsett detta lilla ilandsproblem. Men hoppas det går att lösa. Frid! / Jonas B
  Jonas B

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.