Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Melodikryss 52
Melodikryss 52 har ingen radiolist.

Med vänlig hälsning, Gabriella

Kommentarer

 • Inte fösta gången det händer.
  Även om det inte händer mer än ett par ggr/år är det väldigt enerverande när det sker.
  In Dif we trust
 • 22 timmar sedan och ff ingen åtgärd
  Niklas
 • Hej!
  Ledsen för problemen med Melodikrysset i helgen. Men ljudet är uppe och funkar som det ska nu.
  Jesper Webbmaster
 • Fortfarande inget ljud i appen!?
  Catarina Strandberg
 • Undrar vem spm står på ljudkabeln hos SR?
  GABRIELLA
 • Hej!

  Vi webbmastrar får inte tag i någon på redaktionen som kan skapa den nedladdningsbara ljudfil som krävs, så nu gör jag en nödlösning, eftersom det är sista dagen att hinna skicka in!

  Om ni inte har sett det, så går det att lyssna på Melodikrysset i sin helhet i appen Sveriges Radio Play och från vår hemsida (som fungerar i mobiler och på surfplattor). Ni kan starta ljudet där och lösa i kryss-appen som vanligt. Eller lösa på webben.

  Vill ni bara höra snabbgenomgången, så finns den 48 min och 43 sekunder in i programmet.

  Denna länk ska vara framspolad till rätt ställe, men detta med att länka till en tidpunkt funkar inte alltid:
  http://t.sr.se/2qipUWb

  Om den inte funkar, kan ni använda denna länk och manuellt spola fram till ca 49 minuter in i programmet:
  Melodikrysset vecka 52 - 30 december

  Vi ber verkligen om ursäkt både för att det blev fel och för att vi inte lyckades lösa det.

  Lycka till med era lösningar!
  Annika Webbmaster
 • Fortfarande ingen spelare v1!
  Helena Svensson
 • Att det inte finns någon play-knapp för denna veckas kryss, beror på att det är torsdag. Melodikrysset sänds först på lördag.

  Så har det alltid fungerat i appen, men ni är många fler som sett det nu när vi har problem med ljudet från i lördags. De flesta krysslösare besöker sällan appen en torsdag eller fredag annars.

  Vi beklagar som sagt problemet med ljudet vecka 52.
  Annika Webbmaster • Ver inte om ni är en skock blondiner som arbetar på SR, men jag saknade och andra mez playlidten för vecka 52 inte 1.

  Tackar så hemskt mycket att jag som bor utomlands nu mer tänker avinstallera er app, detta pga att jag har begränsad mängd internet och tänker inte offra den på 1 timmes program att lyssna igenom.

  Skyll inte på att varit storhelg för det är ingen ursäkt. Har själv arbetat på en svensk radiostation i 10 år och haft tekniskjour under alla dessa år, vilket SR också ska ha.
  GABRIELLA
 • Hej Gabriella!

  Att vi webbmastrar förstår att ni fem som skrivit här saknade spelaren för vecka 52 hoppades jag framgick av mitt svar i onsdags, där jag också gav en länk till att lyssna med spelaren framspolad till snabbreprisen. Jag berättade dock inte att det är ett bra sätt att lyssna ifall man, som du, behöver spara in på dataförbrukning, eftersom jag inte visste att du har det behovet.

  Ni är fem som skrivit i denna tråd. Du kan inte göra dig till talesperson för alla er. Mitt svar igår var riktat till Helena S, som uttryckligen skrev ingen spelare v 1. Jag funderade först över om hon menade att spelaren för vecka 52 fortfarande saknas trots att det blivit ny vecka, men utgick från att hon då snarare hade skrivit spelaren saknas fortfarande. Och om Helena undrar över spelaren v 1, så förtjänar hon ett seriöst svar.

  Att dumförklara mitt svar är att indirekt förolämpa en nyfiken medlyssnare, och det är inte okej i ett forum där jag ansvarar för stämningen. Helenas fråga är bra och jag vet att det är andra som undrar samma sak, t ex Annica F, som igår skrev:
  Varken förra eller denna vecka fanns playknapp.

  Ge oss kritik när vi gör fel. Att Melodikrysset inte kom ut som det skulle vecka 52 är illa, och att det tog så pass lång tid att lösa detta är också något vi verkligen behöver förbättra. Men förklenande omdömen om den sammantagna begåvningen på min arbetsplats för att jag svarar på lyssnares frågor ... Det är faktiskt inte relevant kritik, tycker jag. Och det tar bort fokus från den relevanta kritiken.

  Fördomar fördummar, inklusive fördomar om blondiner. Om ni vill veta mer om bakgrunden till den fördomen, så lyssna här:
  Dum blondin - flerahundraårig fördom

  Mer om blondiner:
  Historie-Helena om blondiner

  Vi har en stark jour när det gäller radioutsändning. När det gäller att få ett spel att fungera är det inte fullt lika väl förspänt. Jag hoppas att de flesta svenskar tycker att det är en rätt okej prioritering för ett radiobolag.

  Vecka 52-krysset finns i appen sedan ett dygn. Det är försent att skicka in (därav nödlösnings-tipsen i onsdags), men det är ju inte för möjligheten att vinna ett badlakan eller en bricka de flesta av oss löser krysset ...
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.