Till senaste kommentaren

Lyssna "med musik" vid nyheter

Det har tillkommit en fråga vid start i app lyssna på nyheter i efterhand där frågan Lyssna med musik ? Kommer upp. Ett onödigt extra klick vid nyheter men relevant vid sommar i P1 exvis. Ta bort igen. Önskar jag.
Lisbeth Carlsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ett onödigt extra klick vid nyheter 
  Det håller jag med om. Jag tar reda på vad vi ändrat, för jag tror inte att det är meningen att man ska få det valet vid nyheter.

  Minns du vilka nyheter detta gäller? Om det kan ha varit dina lokala nyheter, så berätta vilken P4-kanal du har vald i appen!
  Annika Webbmaster
 • Hej. Tack. P4 Jämtland 🌺


  Lisbeth Carlsson
 • Tack.
  Annika Webbmaster
 • Lunchekot
  Anders Mårtensson
 • Vi har förstått vad felet beror på och ... Så här ska det förstås inte fungera.

  Tack för att ni snabbt rapporterade in detta.
  Annika Webbmaster
 • Fint! :-)
  Lisbeth Carlsson
 • Felet är kvar och det gäller även när man lyssnar på Ekot i efterhand. Dessutom har det hänt ngt som gör att Trots att  man lyssnat igm hela dessa program så läggs det Nu  i området ”Fortsätt att lyssna”. Där vill man ju bara ha de längre program som man pausat.. Nu har jag varje dag en hel rad där.. eftersom jag ofta lyssnar på Nyheter i radio Jämtland och Ekot i efterhand. Tack för åtgärd. Med vänlig hälsning Lisbeth
  Lisbeth Carlsson
 • Felet kommer tyvärr att kvarstå tills vi laddat upp en ny version av appen där detta är rättat.
  Trots att  man lyssnat igenom hela dessa program så läggs det nu  i området ”Fortsätt att lyssna”.
  Oj! Det var bra att vi fick veta.

  Se om det problemet kvarstår om väljer att lyssna på versionen "med musik". Det här låter helt knasigt, men för de nyhetsprogram där det finns två versioner, så är "med musik" nämligen den du lyssnar på i vanliga fall (utom om du har för vana att lyssna på över 30 dagar gamla kvart i fem-ekon)!

  Med musik är det förstås inte på riktigt ... Skillnaden mellan versionerna har inte med musik eller inte att göra, utan handlar om ifall de är i formatet AAC (det format vi annars använder i musikprogram och andra program som försvinner efter en tid, som Karlavagnen med musik) eller MP3 (används för program vi har kvar länge och kan erbjuda på andra plattformar som Karlavagnen utan musik).

  I appen ska vi inte ha två olika format på nyheterna, utan bara vara versionen i AAC. Att båda versionerna dyker upp och att vi kallar dem med respektive utan musik är ett fel som uppstått när vi försökte lösa ett helt annat problem ...

  Tack igen för att vi fick in den här felanmälan snabbt!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.