Lista över Nya avsnitt

Hej,
Jag använder appen på Android. Tills för några dagar sedan fanns två flikar när jag gick in på Program du följer: en för nya avsnitt och en för alla program. Nu har fliken nya avsnitt försvunnit och mina program ligger i en lång lista. Då måste jag klicka på varje för att hitta avsnitt jag ännu inte lyssnat till. Snälla, lägg tillbaka fliken Nya avsnitt! Den var mycket användbar.
Hälsningar
Dag

Kommentarer

 • Hej Dag.

  Nya avsnitt från program du följer finns idag i karusellen Dina nya avsnittMin sida. Vill du se en lista på nya avsnitt kan du klicka på knappen Visa alla. Dyker denna karusell med knapp upp för dig? Jag har lagt till en bild nedan som referens.

  Om du inte följer några program eller om det inte finns några nya avsnitt kommer vyn se lite annorlunda ut.

  Tack för att du rapporterar in problem.

  / App-teamet


  App-teamet
 • Jag saknar fliken. Den fanns igår. Idag kan jag inte följa min vanliga morgonrutin.

  Tillbaks igen!
  Ragnar Ståhle
 • Hej Ragnar.

  Dyker Dina nya avsnitt upp på Min sida? Kan du hitta listan med nya avsnitt där?

  I mitt tidigare inlägg har jag bifogat en bild på var du klickar. Säg till om den var otydlig så hjälper jag gärna till att guida dig.

  Hälsningar,
  App-teamet
  App-teamet
 • Jo, jag såg dem nog. Men i morgonväkten var det inte läge att kolla närmare.

  Om det ska kallas nytillkomna vore det bra (men förmodligen svårare att fixa till) om alla avsnitt med kommande datum var dolda. Jag har "Drama för unga" som en favorit, och den liksom en del andra läggs ut i sin helhet långt i förväg, vilket gör att de nytillkomna dagsaktuella avsnitten av andra program kommer långt ner till listan, vilket händer även i nya versionen.
  Ragnar Ståhle
 • Nej detta funkar inte, ändra tillbaka så man enkelt kan se nya avsnitt på de program vi följer. Annars behöver jag använda en annan app för sr:s innehåll. På denna sida med mina favoriter kan jag inte längre se nya avsnitt, utan att gå in på ett program i taget.

  Josephine Freje
 • Hej Josephine
  Jag tror du tittar på fel ställe. Länken till listan över nya avsnitt har flyttat ur från att vara en flik under "Program du följer" och ligger som en separat länk ovanför raden med de stora rutorna. Så ser det ut hos mig, och så visas det i App-teamets svar ovan.

  Men jag skulle gärna se att avsnitt som lagts ut långt i förväg inte skulle visas först.
  Ragnar Ståhle
 • Tack Ragnar, jo ser nu att den är flyttad. Men på startsidan måste jag nu swipa ner 3 gånger och sen trycka på en liten "Alla avsnitt" och sen inte är en lista utan swipa åt sidan... så ja det var bättre förr 😉
  Josephine
 • Jo man får den välbekanta listan om man klickar på länken ovanför bilderna.
  Ragnar Ståhle
 • Ah där är listan, tack - onödig ändring från något som var tydligare och fungerade innan. Men ser nu den pyttelilla gråa texten. Varför göra det tydligt när man kan göra det krångligt 😉
  Josephine
 • #App-teamet
  Tack för hjälpen. När jag klickar på Visa alla ser det ut som jag är van vid.
  Dag
 • Jag håller med de övriga kommentatorerna. Den nya utformningen är mindre intuitiv och den lilla gråa texten allt för oanselig. Tilkommande på önskelistan är förstås automatisk nerladdning av nya avsnitt, vid kontakt med wifi. Fast det vet ni säkert redan.
  Göran

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.