Till senaste kommentaren

Hemsidan: Kunna fortsätta lyssna där jag slutat tidigare

Hej,
för ett tag sedan så kunde man se hur långt kvar det var av programmet och "dra" fram eller tillbaka efter eget önskemål. Det går inte - nu måste man lyssna på ett program från början även fast man kanske bara hade några minuter kvar sedan tidigare.
Det är en AVSEVÄRD försämring från er sida.
Finns det något sätt att "gå runt detta" så att jag t ex kan börja lyssna en kvart in i ett program?
Birgitta Hansen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Birgitta,

  lyssnar du i vår app för iOS och Android eller lyssnar du på webben? Det går att hoppa i alla dessa, men vi kan hjälpa till med tydligare instruktioner om vi vet vad du använder för att lyssna.
  App-teamet
 • Jag lyssnar på min stationära dator.
  Birgitta Hansen
 • När man lyssnar i webbläsaren finns spelaren längst ned på sidan, och där finns en tidslinje man kan dra i. När man för muspekaren över tidslinjen kommer det fram en runt knapp att ta tag i, och med den kan man flytta sig inom avsnittet.

  Här är en bild som visar var den finns:

  App-teamet
 • Hade precis som Birgitta problem med att uppspelningen börjar om från början om man pausat och startar igen (i webläsare). Tack vare tipset ovan fick jag det att fungera, men gränssnittet kan inte anses särskilt intuitivt om man är tvungen att gå in i supporttjänsten för att komma på hur man ska göra.  Nu finns alltså start&paus knappar både uppe och nere på sidan som fungerar olika.  Skulle ni - please - kunna ändra så att även den "där uppe" pausar istället för att avsluta uppspelningen helt?
  Joakim Rosqvist

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.