Till senaste kommentaren

Ingen Klassisk jul-kanal i år?

Hej er alla, finns ingen Klassisk Jul i ar? Jag kan inte hitta det pa websidan.

Manga hälsningar, Wiebke fran Tyskland


Wiebke Botta Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Wiebke!

  I år kommer vi tyvärr inte att sända några webbkanaler med julmusik. Istället kommer vi att öka andelen julmusik i P2 (och i P4) under advent.

  Läs mer om det här:
  Förändrat lyssnarbeteende förändrar utbudet

  Har du frågor om detta så kontakta Lyssnarservicelyssnarservice@sverigesradio.se

  (Detta forum är till för att ge mer teknisk support på våra appar och webbtjänster, och kollegerna på Lyssnarservice är mer insatta i redaktionella frågor än vad vi som arbetar med webben är!)
  Annika Webbmaster
 • Hej Annika, tack sa mycket für din svara. Vi är sa oströstlig. Klassisk Jul tillhör till var Jultiden varje ar och varje dag. Hoppas pa vackra julvisa i tiden.
  Har det bra! Wiebke och familj

  Wiebke Botta
 • Ni ska spela julmusik under advent är svart. Det är trevligt. Men det är faktiskt skillnad på advent och jul. Samhället har så bråttom att fira jul nu så det tas ut i förskott. I början av december passar kanske inte renodlade julllåtar som handlar om kvällen före jul.  Och under själva julen, inte minst julhelgen bör det väl verkligen spelas julmusik!!?? December är stressig för många, har inte tid lyssna på radio dagtid eller ens annars heller. Under julhelgen när folk är lediga hoppas jag vi får höra en del vacker julmusik och uppiggande julsånger. Det blir man glad av och det är verkligen då de ska höras! :-) Mvh
  Per Högman
 • Hej!

  Som jag skrev är detta forum till för att ge teknisk support, så det är bättre att ge denna återkoppling till Lyssnarservice:
  lyssnarservice@sverigesradio.se

  Trevlig helg!
  Annika Webbmaster
 • Detta är ju KATASTROF!!
  Gör om gör rätt!P2 Klassisk Jul var ju en institution under högtiden och förhöjde levet!
  Ni lägger ju ofantliga summor av skattepengar på trötta P3 som bara levererar larviga program ingen lyssnar på, då bör man rimligtvis kunna kräva att ni spelar klassisk julmusik under vintern där "ingen heller lyssnar på" för att väga upp det hela...
  Omvärdera ert beslut!
  Philip
 • Tack Philip,
   jag bor i tråkigt Tyskland, och Klassisk Jul gav mig en mysig svensk Julkänsla varje år på nytt
  Wiebke Botta
 • Jag framför detta till våra utbudsansvariga.

  Som sagt, detta är ett forum för teknisk support kring våra appar, och det är bättre att skicka denna återkoppling till Lyssnarservice som svarar på frågor om vad vi sänder - och i det här fallet inte sänder!
  lyssnarservice@sverigesradio.se
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.