Julmusiktips borta från appen

Hej! Igår när jag startade sr appen dök det upp en superbra nyhetsflik som hette något i stilen ”proppat med julmusik för dig” där det fanns rekommendation av julmusiksprogram. Nu kan jag inte längre hitt samma flik, oerhört irriterande. Kan inte hitta via sökning. Skulle vilja ha hjälp att hitta det och be om mer konstisens i er app. Tack på förhand!
Jacob Douglas Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Jacob!

  Det var en del av appen som presenterar "redaktionella samlingar", eller teman, där en redaktion som arbetar med appen lyfter fram olika program som vi har och som de tror att fler lyssnare vill hitta till..

  Just denna samling bestod, om jag såg rätt, av ett antal avsnitt av programmet P2 Klassiskt, där varje avsnitt den senaste tiden är flera timmars julmusik:
  P2 Klassiskt 

  Sök alltså upp programmet P2 Klassiskt i appen!

  Jag hälsar de kolleger som arbetar med våra teman att du uppskattade tipset, men att det är frustrerande att det inte går att söka upp det igen. Det finns en väldigt begränsad möjlighet att erbjuda den här typen av tips. Eftersom det fungerar så, vill vi variera innehållet för att öka möjligheten att lyssnare upptäcker sådant de är intresserade av, men kan ha svårt att hitta till. Som du och P2 Klassiskt.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.