Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Jag vill ge Anders stort beröm

Jag vill ge Anders stort beröm för all fantastisk hjälp han ger oss med problem med lyssnandet. Tack Anders !

Blixt Gordon Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Självklart gäller det alla andra som vill hjälpa till. Beröm til er oxå!

  Blixt Gordon
 • Jag med!

  Anders har även hjälpt oss som arbetar med sverigesradio.se att förstå och därmed lösa en del buggar.

  Det tydligaste exemplet som berör flest lyssnare är att det till stor del är Anders förtjänst att AAC-ljuden (den efterhandslyssning som inte finns för nedladdning) numera fungerar i Firefox på Mac och Windows XP.

  Annika Webbmaster
 • Inte minst du själv hjälper till en hel del, så tack, Blixt!

  Annika Webbmaster
 • Nu ska vi inte överdriva, men jag får artigt tacka Blixt för att du gett mej en rubrik!.. sedan finns det ju förståss fler Anders'ar här ibland... och tackar givetvis tillbaka till alla som hjälper till i forumet, inte minst Annika och Blixt. Men också t.ex. Gustav som är ett föredöme i sina förslag med en tydlig struktur vilket förhoppningsvis i ett slag kommer att få utvecklingsarbetet att hoppa fram flera veckor i åtgärdsschemat mot den ultimata radiosajten.

  Annars vill jag helst fokusera på sak och inte person. Jag kom att tänka på ett uttryck som jag gillar när det gäller detta med sak och innehåll. Det gick något i stil med: "Radio saknar form men har innehåll. TV har form men saknar innehåll."
  Ha en fin radiovecka! Eller för att travestera Blixt: "Byt till hög livskvalitet, lyssna på radio! (Gå in i radion och ställ livskvalitén där)." smile

  Anders
 • Hehe, fint sagt, Anders! Bugar och bockar. I poängrankningen överglänser ni två emellertid mig. Jättebra med så artiga och tålmodiga webbmasters också.

  Gustav
 • smile Jag tycker själv att det är en bra och hjälpsam stämning här, trots att det förstås främst är de personer som är frustrerade över att de har prioblem att ta det av Sveriges radios innehåll på ett ellert annat vis som skriver.

  Och där är jag väldigt glad över att det finns många besökare som berikar forumet med kunskap och konstruktiv kritik!

  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.