Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Inloggningsmöjlighet i SR-appen (och sr.se)?

Hej!
Jag tillhör de som lyssnar rätt mycket på SR, både via sr.se och genom appen. Då jag ibland lyssnar via mobilen och ibland via plattan undrar jag om det skulle gå att få till (en frivillig) registrering/inloggningsmöjlighet, dels i appen dels på sr.se. Denna skulle i sin tur kunna hålla reda på mina favoritprogram etc, detta för att slippa leta upp favoritprogram och lägga till dem flera gånger om man som i mitt fall har appen i flera enheter.

Alltså - tanken är att om jag registrerar mig en gång så lagras mina favoriter och andra inställningar och jag loggar in en gång på sr.se och en gång per enhet där jag har appen så synkas inställningarna mellan dem.
David Sohlberg Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej David!
  Vi har fått det önskemålet några gånger och jag håller med om att det låter smidigt. Framförallt vid telefonbyte. Jag framför självklart det här till utvecklarna av appen. Just nu vet jag att det inte finns med i planerna för appen det närmsta halvåret iallafall. Jag tror samma gäller sajten, men jag återkommer om jag får något annat besked! 😀
  Jesper Webbmaster
 • Håller med!
  Alexander Jaworowski
 • Hej!

  Eftersom tjänsten inte finns (men ansolut diskuteras internt), vill jag gärna göra vad jag kan för att hitta alternativ. Det finns ett par olika appar som medför möjlighet att hålla reda på exempelvis hur långt du hunnit i ett avsnitt i telefonen och sedan fortsätta vid samma tidpunkt i datorn. Om ni berättar vilka plattformar ni mest använder, så kanske jag kan hitta ett bra alternativ!
  Annika Webbmaster
 • PC/Windows och Android.
  David Sohlberg
 • Ok, där kanske Pocketcasts och Sticher kan vara värda att kolla upp!

  Det fungerar inte för allt vårt innehåll, utan endast för "program med vanliga poddflöden", men det ska finnas en synk-funktion som gör att historiken från Android-appen följer med till webb-versionen och vice versa.https://www.google.se/amp/s/lifehacker.com/how-to-keep-your-podcasts-synced-between-devices-1797602186/amp
  Jag har inte hört så mycket om hur detta fungerar (en lyssnare 2016 berättade att han var nöjd med Pocketcasts synk i en tråd som egentligen handlade om något annat), så om du testar någon av tjänsterna, vill vi förstås gärna höra hur just detta fungerar!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.