Har min tråd tappats bort?

Jag har märkt att min tråd https://kundo.se/org/sverigesradio/d/uppspelning-borjar-ibland-pa-fel-stalle-efter-uppd/#c3451840 inte längre verkar visas i listan https://kundo.se/org/sverigesradio/posts/?page=2&filters=sort%3Alast_activity. Kanske blev något fel i samband med att någon annans inlägg i tråden flyttades till en annan tråd? Detta i kombination med det faktum att mitt senaste svar på frågan som ställdes inte har kommenterats, gör att jag vill försäkra mig om det har lästs. Naturligtvis förstår jag att ni har mycket att göra och att det finns många betydligt angelägnare saker än mitt problem, så tolka absolut inte detta som att jag försöker att skynda på er.
Albert Pettersson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Jag förstår att du undrar, men av olika skäl har vi valt att arkivera din tråd, så att den är mindre synlig för andra besökare.

  Det är något vi gör med majoriteten av alla trådar i forumet och det finns ingen exakt princip för hur vi resonerar om vilka som ligger öppna och vilka som inte gör det. I just detta fall handlade det om att det är ett fel som vi gärna vill få in fler "unika och egna" beskrivningar av. I och med att du formulerat problemet väl, hade eventuella andra lyssnare med samma fel lätt kunnat "hänga på" och svarat "jag får samma fel" utan att själva beskriva det närmre - och då missar vi detaljer de annars hade kunnat ge.

  Och (väldigt vanligt) folk som inte alls har samma fel men där någon liten del är lik, hade också kunnat "hänga på" och sagt att de har samma fel, trots att det sen visar sig att det är ett snarlikt fel som endast visar sig vid Chromecast.

  Du är inte borttappad. För oss som arbetar med supporten har synligheten inte minskat.

  Den här tråden låter jag förbli synlig, för din fråga (och mitt svar) kanske kan hjälpa andra som undrar över varför deras fråga inte längre syns i indexeringen ...
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.