Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Försämrad information i Nedladdat (Play, Ios)

Hej!
De senaste dagarna har informationen om hur långt man har lyssnat på nedladdade filer försvunnit från appens "Nedladdat". Det är först när man klickar på filen i fråga man får den informationen.

Informationen om hur lång tid det är kvar innan en fil raderas har även den försvunnit.

Jag har en relativt ny ipad med IOS 10.3.1.
Anders Mårtensson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Tack för att du rapporterade in detta!

  Vi får undersöka vad detta beror på, för det låter helt klart som en bugg och inte som en medveten försämring.
  Annika Webbmaster
 • Hej!

  Jag vill följa upp hur det har gått. Har du fortfarande problem att se återstående tid?

  Markeringen har aldrig varit borttagen och du är ensam om att rapportera in felet. Om det fortfarande är fel, vill jag undersöka om det finns något "udda" med hur appen skrivs ut hos dig, t ex att du har någon förstoringsfunktion påslagen som vi kan behöva ta bättre hänsyn till.
  Annika Webbmaster
 • Hej!
  Felet kvarstår. I "Nedladdat" syns det inte, men syns i "Program du följer". När jag klickar på ett program så syns det dock. Har inte någon förstoring annat än 2x. Det är ingen skillnad med 1x.

  Jag har dröjt med att uppdatera IOS, så det blir kanske bättre i en nyare version av det. Jag har 10.3.1 nu och det har visst kommit 12.2. Jag får återkomma när jag har uppdaterat.
  Anders Mårtensson
 • Tack!

  Jag ser nu att informationen skrivs ut på olika sätt i olika vyer (vilket nog inte är meningen och något jag tar upp med app-teamet).

  I vyn nedladdat saknas den långsmala "mätaren" under bilden och istället finns cirklar, fyllda för olyssnat, halvfyllda för påbörjat och ofyllda för färdiglyssnat, och dessa är kompletterade med avlyssnad tid i text (ex. 7/18 min). Det är en variant vi hade tidigare, och att vi bytt till "mätaren" beror ju på att det är ett tydligare sätt att illustrera det.

  Ser du dessa cirklar och textinformation om avlyssnad tid? I så fall är det nog inte ett fel i egentlig mening, däremot ett inkonsekvent gränssnitt som vi förstås bör förbättra!
  Annika Webbmaster
 • Jag låg några versioner efter i appen. Efter uppdatering till senaste version (19.4.1) syns en fylld cirkel, men den är fylld även för programmet jag har lyssnat på några minuter. Hur mycket som är kvar syns inte.

  Informationen under "Program du följer" är utmärkt.
  Anders Mårtensson
 • Tack, och märkligt att det inte fungerar som det borde hos dig!

  Men som sagt vore det förstås bättre om vi konsekvent införde "mätaren", vilket jag framfört till de kolleger som arbetar med appen.
  Annika Webbmaster
 • Hej igen!
  Nu äntligen har jag uppdaterat paddan till IOS 12.2. Det gjorde susen, nu visas tid kvar i Nedladdat. Även mätaren syns nu.
  Anders Mårtensson
 • Det var förhastat!
  App store påstod att alla mina appar var uppdaterade. Trots det visades ”Uppdatera” när jag kollade just er app, så då gjorde jag det. Efter det är felet tillbaka, cirkel i stället för mätaren och ingen tid kvar. Konstigt!

  (App store ljuger tydligen när den påstår att alla mina appar är uppdaterade. Jag kollade versionsnumret på Netflix och den installerade är gammal. Den gick för övrigt inte att uppdatera i det gamla IOS.)
  Anders Mårtensson
 • Eller också hann vi släppa en ny version emellan?

  Vi får ha lite koll på detta, både att vi får rätt design överallt och för alla, och på att App store inte ger fel info ...


  Annika Webbmaster
 • Hej igen!

  Felet är kvar fortfarande. Nu har jag version 20.3.8 på en ipad med IOS 13.3.1.

  i ”Program du följer”står det hur långt tid som är kvar, men inte i ”Nedladdat”. Och det är en fylld cirkel.

  Kan det vara så att tidsangivelsen finns i en subrutin och att en gammal version av denna ligger kvar utan att ha blivit borttagen vid uppdateringarna. I så fall borde ni kanske döpa om den nya subrutinen så att den blir anropad och inte den gamla.

  Jag tänker inte ominstallera appen, eftersom jag har många gigabyte av nedladdade program.

  Anders Mårtensson

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.