Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Extrasändningar inleds med en pausmusik-/pratslinga i onödan, kan det klippas bort?

Hej!

Som rubriken antyder, den slinga som alltid spelas upp i början av era extrasändningar är ganska störig. När man fått sin avisering och efter nån halvtimme vill börja lyssna på extrasändningen, så vill man börja lyssna från starten men måste då hoppa framåt en massa steg för att hitta början av själva sändningen. Det faktum att streamen ibland ballar ur och tappar kontakten om man hoppar flera hopp i för snabb följd gör inte situationen roligare.

Kan man inte bara sluta att spara pausslingan som en del av extrasändningarna? Borde ju vara tekniskt enkelt, kan man tycka från ett utifrånperspektiv. :-)

PS: Att extrasändningarna försvinner redan efter någon timme är också ett störmoment, det är inte alltid man kan lyssna på radio inom en timme efter extrasändningen. Om man sen vill lyssna så går det inte - och man får inte ens någon möjlighet att läsa hela rubriken på extrasändningen om den är lång.
Mattias Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mattias!
  Vi håller just nu på med en större översyn av när Ekot sänder direkt. Där ingår en hel del saker som ska göras och jag skulle tro att vi inför några funktioner i taget. En viktig del i det här arbetet är att få dessa direktsändningar att bli lyssningsbara i efterhand. Pausslingan ska jag tipsa utvecklarna om.

  Så översynen kommer i stort gälla själva pushen, hur pushen länkas och efterhandslyssning. 
  Tack för bra input! 😀
  Jesper Webbmaster
 • Gott att höra!
  Lycka till, och tack för förbättringsarbetet och en aktiv användardialog! :-)
  Mattias
 • Tack själv!
  Jesper Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.