Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Bra med sortering på Min lista!

Hej,

Äntligen finns funktionen sortering av radioinslag på Min lista! Jättebra! Det har man ju väntat på!

Det var rörigt på listan i några dagar men man anade att det kanske var någon ny uppdatering på gång. 

Väldigt bra!

/Sandra

Kommentarer

 • Bra att du gillar den!
  Vi har en bugg som gör att sorteringen inte alltid 'håller', men vi ska fixa den så snart vi kan.

  mvh
  Karolina Utvecklare
 • Yes! Toppen!

  Förslag på ytterligare förbättring: Ersätt "Spela alla" (som automatiskt börjar med första inslag på listan) med en på/av toggle som gör att nästa inslag spelas automatiskt oberoende av vilket man spelar. Man kan då lägga dem man just nu vill höra under ett inslag och spela detta samtidigt som man låter andra sparade inslag man vill höra vid senare tillfälle ovanför det spelade inslaget. Bra om man t.ex inte vill råka börja på ett längre program, tex dokumentär eller sommar/vinter i P1 när man har begränsad tids tex.

  Keep up the good work! 😀
  Niklas
 • Hej
  Jag ska framföra förslaget.

  mvh
  Karolina Utvecklare
 • Mjo, ganska ofta den inte "håller" faktiskt, så det vore nog bra!

  Niklas
 • Hej!

  Nu gällde ju detta vår hemsida, men en liknande funktion finns även i appen Sveriges Radio Play, och även där vore det ju bra att kunna starta en automatisk uppspelning från en annan plats i listan än det översta avsnittet, så jag framför förslaget även till app-teamet.

  Tack för att ni vill hjälpa oss att skapa bättre lyssningstjänster!
  Annika Webbmaster
 • Hej!

  Jag har inte hittat den här sorteringsfunktionen i appen. Ser bara att man kan flytta avsnitt ett och ett manuellt och jag har väldigt många avsnitt i min lista. Finns det ingen funktion så att man kan sortera t.ex. efter avsnitt eller datum?

  Mvh
  Ida
  Ida
 • Hej,

  Jag undrar över lite samma sak, kan man bara flytta ett avsnitt i taget?
  Varför lägger sig alla nya inslag sist i listan, borde dom inte hamna överst? Eller finns det någon inställning för det? Finns det en gräns för hur många inslag man kan spara?

  /Sandra
  Sandra Häkkinen
 • Jag har också problem med sorteringen i listan. När jag lägger till program d hamnar de var som helst i Min lista och sedan måste jag leta runt efter dem. Jag hade önskat en funktion där jag kan välja hur listan sorteras, t ex på program eller på sändningsdatum. Och att nya program lägga till konsekvent i slutet av listan.
  Mia
 • Hej!

  Det kan möjligen finnas vissa skillnader mellan Android och Iphone, men på det hela taget är list-funktionen likadan.

  Jag svarar jag som jag tror att det fungerar, men återkommer när jag har stämt av med mina kolleger.

  Jag börjar med ett tips:
  Det går att börja lyssna från en annan plats i listan än det översta avsnittet. Denna metod fungerar även för Nedladdat, Toppnyheter, Nya avsnitt från program du följer och andra ställen där det går att välja Spela alla:

  1. Starta listan med Spela alla-knappen, därefter kan du pausera uppspelningen om du inte vill höra listans första avsnitt (igen)
  2. Bläddra framåt, antingen med nästa-symbolen (se bild) eller genom att svepa till vänster  3. Upprepa tills du kommer till önskat avsnitt, och starta uppspelningen därifrån, så kommer de avsnitt som ligger efter i listan spelas upp automatiskt.
  Med den metoden blir det ju lite enklare, eftersom ni endast behöver sortera den del av listan ni just då vill lyssna på. (De avsnitt jag sedan har hört tar jag alltid bort från listan, för ju längre listan blir, desto svårare är den ju att sortera - men det är väl en självklarhet ...?)

  Idas frågor/förslag om att kunna hantera avsnitten smartare, sortera efter datum och flytta flera avsnitt åt gången är ju helt klart förbättringar som även vi själva skulle vilja utveckla, men inte har hunnit med än.

  Sandra frågar detsamma, med tilläggen om det går att styra var avsnitten lägger sig (nej) och om det finns en gräns för hur många avsnitt som kan läggas i listan (nej, inte vad jag vet)

  Mias listas inkonsekventa beteende, där programmen lägger sig lite hur som helst, kan jag inte svara på, för jag har bara sett att de lägger sig längst ner. Jag kollar med mina kolleger.

  Helt klart är att ni alla är inne på att Min lista visserligen är bra, men att det med mer flexibilitet och enklare sortering kan bli så mycket bättre. Och det håller vi med om. Jag vågar inte lova vad som händer framöver,men jag lovar att vi kommer att arbeta vidare med Min lista, för vi vill ju att det ska vara så enkelt som möjligt att ta del av våra program!

  Tack för återkoppling och hoppas att ni har nytta av tipset om att svepa förbi ett antal avsnitt och starta lyssningen där ni vill.
  Annika Webbmaster
 • Hur gör man för att ändra ordning en i listan i appen? Ser funktionen i hemsidan men ej appen.
  Ett tag verkade det som avsnitten hamnade i den ordning jångla till dem men så är det vis inte heller.
  Anton
 • Hej Anton och förlåt att du inte fick svar!

  Gör så här:
  1. Tryck på Ändra uppe i högra hörnet av min lista
  2. Tryck på de tre vågräta strecken till höger om det avsnitt du vill flytta och dra det till önskad position
  3. Välj Klar
  Om det inte fungerar som jag beskrev, så berätta vad du har för telefon eller surfplatta!

  Jag ber åter om ursäkt över det sena svaret.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.