Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Beta-testa Min lista (sparade avsnitt och spelkö) i Sveriges Radio Play!

Att kunna spara avsnitt och spela upp i en följd är ett önskemål som många lyssnare framfört och det är funktioner vi kommer att lansera! Vi kallar detta för Min lista (samma som på sverigesradio.se, alltså).

Inför sommaren släpper vi betaversioner av Sveriges Radio Play för både Ios och Android där en första version av Min lista finns med. Eftersom vi vet att det är en efterlängtad funktion, vill vi att du som är intresserad av att beta-testa detta ska få den möjligheten.

Ios - vi kontaktar dig
Skriv en rad i denna tråd ifall du använder Ios! Vi kontaktar dig sedan genom den adress du använder när du skrev hit (som vi administratörer kan se "bakvägen", så det är ingen vits med att skriva ut din e-postadress så att andra besökare i forumet kan läsa den).

Android - ladda hem betan via Google Play
Du som har Android kan testa vår öppna beta-version (så snart vi har släppt den) genom Google Play. Här står det hur du gör:
Testa nya Android-appar innan de blir tillgängliga för allmänheten - Google Play Hjälp

Beta-versionerna fungerar lite olika för Android respektive för Ios. På Android ersätter betaversionen den vanliga versionen av Sveriges Radio Play-appen, medan du som har Ios kan ha betaversionen installerad parallellt med vanliga versionen av Play.

Tack på förhand till er som vill hjälpa oss att beta-testa!
Annika Webbmaster Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.