Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Bara snabbgenomgång?

Hej,Varför finns bara snabbgenomgång utlagda i appen? Ska inte hela program ligga där?Vänliga hälsningar
Kristina Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej
  Nej i appen har alltid enbart snabbgenomgången visats. Det går dock att spela hela programmet i vår app Sveriges Radio Play och samtidigt lösa krysset i Melodikryssappen.
  Mvh
  Janne
 • Ok, var helt säker att vi lyssnat i appen. Såg att även Spotify har också bara har snabbgenomgången, eller hur?. Så då är det bara i play som man kan lyssna på hela program?
  Kristina
 • Hej igen
  Bra att du gav mig en chans att komplettera. Det bör också gå att både lyssna och lösa via webbsidan - även i telefonen. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2078&artikel=723047 . I en smartphone läggs lyssningslänken en bit ner på sidan, medan krysset ligger överst. Men det är enklare att fylla i lösningen i melodikryssappen.
  Mvh
  Janne
 • Hej igen och tack för snabba svar,
  Jag är ute efter att kunna ladda ned/streama en pod/program - och då blir det bara snabbgenomgången hur jag än gör. Andra SR program ligger hela program ute - tex P3 Dokumentär och går att hitta i tex appen Podcaster på en iPhone. Skulle varit toppen om hela program och snabbgenomgång låg i appen Melodikrysset. Har ett Sonos system - och kan inte få SR play att fungera i deras system, eller vet du hur man får till det?

  Hälsningar
  Kristina
 • Hej Kristina!Den nedladdningsbara filen eller den så kallade snabbgenomgången är alltid med förkortad musik. Det beror på att musiken är upphovsrättsskyddad. Även P3 dokumentär har bortklippt eller förkortad musik i den nedladdningsbara versionen.Berätta lite mer om problemen kring sonos-systemet. Vad går fel? Får du några felmeddelanden?
  Jesper Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy