Back i direkt lyssning

Om jag missat något i direkt lyssning och vill backa så kan jag ju se klockslag och rubrik på det som varit för en stund sedan men det finns ju ingen möjlighet att klicka o lyssna bakåt. I mitt fall gäller det p1 morgon.

I mitt fall gäller det p1 morgon.


Kommentarer

 • Hej
  Är det på dator eller i vår app du lyssnar?

  mvh
  Karolina Utvecklare
 • App i telefonen .
  Barbro
 • Hej
  Om du klickar på den nedre delen av skärmen där programnamnet och tiden står så får du upp den stora spelaren - där har du knappar för att hoppa framåt och bakåt 15 sekunder och till början av programmet.
  Du kan även dra i spelarmarkören som finns där för att hitta delen du vill lyssna på.

  mvh
  Karolina Utvecklare
 • Jovisst,men det funkar ju bara inom det specifika avsnittet . Jag vill tillbaka till det som var innan det som syns längst ner.
  Verkar som man måste vänta tills hela p1 morgon är slut.
  Barbro
 • Aha - ja det är ett problem med hur P1-Morgon och te.x Godmorgon, Världen  tablåläggs - det finns tips på hur man hoppar i de programmen här:

  https://kundo.se/org/sverigesradio/d/studio-ett-lagg-ut-timme-1-som-eget-program-i-tabl/

  Backa i appen Sveriges Radio Play på Ios:
  1. Starta P1:s direktlyssning under andra timmen av Studio Ett. Själv klickar jag sedan på paus-knappen slippa ljud medan jag backar, men du kan backa även med ljudet igång.
  2. Bläddra till början av önskat "programblock" genom att "svepa" till önskat programkort, alltså "två kort bakåt", till början av Studio Ett
  Detta sätt är helt nytt i Ios-appen och fungerar alltså ännu inte på Android, men gränssnittet är betydligt tydligare, så jag hoppas att det snart kan förverkligas (samt att hemsidan kan få till en liknande lösning)
  Jag tror tyvärr det fortfarande är så att det inte är möjligt på Android.

  mvh
  Karolina Utvecklare

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.