Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

App för P4 Plus?

Kan det vara så svart att tillverka en egen app för p4-plus. Sveriges radio har juegna appar för det mesta annat?
hälsar

Hans Taremark Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Hans!
  Vi kommer inte göra en app för en enskild kanal eller ett program (melodikrysset är undantag) eftersom alla kanaler och avsnitt finns i vår app Sveriges Radio Play. Funkar det inte att lysssna på P4 Plus i din telefon? Vilken app använder du?
  Jesper Webbmaster
 • Jag använder hittils sverigesradio.se sen p4,därefter leta efter p4 plus.
  Men om ni inte vill ha mig som lyssnare, så kan jag gå till andra leverantörer av musik
  hälsar

  Hans Taremark
 • Det är klart att vi vill ha dig som lyssnare och vi hjälper dig gärna att hitta ett enkelt sätt att lyssna.

  Eftersom de flesta som talar om appar, menar appar för mobil eller surfplatta, är den beskrivning jag ger nedan anpassad för hur hemsidan ser ut på en liten skärm. Det finns dock även appar för datorer. Om det är ett enkelt sätt att lyssna på P4 Plus i din dator du är ute efter, så fungerar min beskrivning inte riktigt hela vägen, eftersom hemsidan då ser lite annorlunda ut. (Största skillnaden är att menyn redan är utfälld, så att du når Alla kanaler snabbare. Förhoppningsvis fungerar min beskrivning även för hur du lyssnar i dator!)

  Hemsidan
  Du kan nå kanalen snabbare genom att gå till sverigesradio.se, och sedan antingen skriva in p4 plus vid sökfunktionen (förstoringsglaset) och gå till kanalens egen sida den vägen, eller klicka på Menyn, välja Alla kanaler och där leta upp P4 Plus.

  Du kan också gå direkt till P4 Plus genom adressen sverigesradio.se/p4plus, en adress som är lätt att komma ihåg.

  Ljudet startar du genom att klicka på en "play-länk", en vit pil mot blå bakgrund (t ex den som finns vid P4 Plus på sidan med alla kanaler eller den som finns på P4 Plus egen sida).

  Ännu enklare nästa gång
  Om det var P4 Plus du lyssnade på senast du var inne på vår hemsida, behöver du inte leta upp kanalen på nytt, för då ligger den redan inläst i spelaren i toppen av sidan. Tryck på play-knappen, så startar du kanalen!
  På bilden här har jag ritat in tre pilar, en vid förstoringsglaset där du kan söka upp P4 Plus, en vid menyn där du kan navigera dig fram till kanalen och en vid spelaren, där du (om det var P4 Plus du lyssnade på senast) kan starta kanalen direkt från vilken sida som helst på vår webbplats.

  Appar
  Om du ändå helst använder en app, så vill jag hjälpa dig att hitta en lämplig och visa hur du lyssnar på P4 Plus i den (och berätta vilka eventuella fördelar som finns jämfört med att lyssna från hemsidan).

  Det ska vara lätt att lyssna, och jag hoppas att du tycker att det är det när vi har hjälpt dig att hitta ett sätt som passar just dig, men för att hjälpa dig med detta, behöver vi veta mer. Är det en dator eller en mobiltelefon/surfplatta du vill ha en app till? Om mobil eller surfplatta: är det Android, Ios eller Windows phone?

  Hör av dig och berätta vilken plattform det är du söker en app till, så hoppas och tror jag att du blir nöjd med de alternativ vi tipsar om, trots att vi inte har utvecklat en speciell app som heter just P4 Plus.
  Annika Webbmaster
 • Hej Hans!
  Hur har det gått?
  Annika Webbmaster
 • Tack för svar om trafikrapportering i p4, ett otyg när man är hemma och lyssnar. Speciellt lördagmorgnar. Tycker tyvärr era svar är lite som om man bor i forntida Östtyskland. Kolla in BBC iPlayer Radio så får ni se en app av högsta klass. 21 olika valalternativ inkl lokala stationer. Varför inte köpa appen från BBC?
  Berth Sundin
 • Hej igen Berth!

  Det var tråkigt att du tycker det. Specificera gärna din kritik, så att vi har möjlighet att förbättra oss! Var det svaret till Hans här eller svaret till Erik och dig om trafikavbrotten i P4 som du tycker var oflexibelt? Och vilka inställningar hos BBC iPlayer Radio är det du önskar att vi inför?

  (I vår app har vi möjlighet att välja mellan 25 olika lokala kanaler, så ur den aspekten "leder" vi, men jag utgår från att det inte var det din kritik gäller.)
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.