Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ang direkt

Hej !

Är det bara jag som inte får upp det program som spelas direktsänt på webben ? Nu när jag vill lyssna på Morgonpasset och klickar på det för att lyssna " direkt" så kommer vaken upp och spelar upp från 05. Samma sak var det igår.

Kommentarer

 • Hej Sanna!

  Detta problem är tyvärr inget du är ensam om, för jag har sett ett par liknande och jag vill förstå bättre vad det är som sker!

  Jag vill kartlägga detta närmare. Som moderator i detta forum kan jag se att du skrev hit med webbläsaren Safari 10.1.2 på Mac. Är det den datorn som du använde för att lyssna på oss?

  Hamnar du rätt i tiden ifall du startar ett annat ljud (en kanal eller ett program) och därefter återgår till den kanal du egentligen vill lyssna på, eller fortsätter det att vara fel?

  Har du inte stött på samma problem förrän nu under de senaste dagarna?
  Annika Webbmaster
 • ja det är samma dator som jag lyssnade ifrån.
  Jag upplevde samma sak igår just med " direkt " lyssning. Idag har jag kunnat lyssna på andra program utan problem men inte live så att säga
  Sanna
 • Har problemet fortsatt?

  Och kan du då komma förbi det och locka fram direktlyssningen med den metod jag föreslog? Alltså starta ett annat ljud (en kanal eller ett program) och sen återgå till den kanal du egentligen vill lyssna på.

  Hoppas att det hjälper!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.