Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Varför färre nummer av Hundsport Jakthund och varför kan man inte välja två bilagor?

Hundsport Jakthund är en fantastisk tidning men blir dyrare att producera än Hundsport Utställning då den trycks i en mindre upplaga.
Det beror på att det är färre personer som väljer Hundsport Jakthund och därmed färre som delar på kostnaden för t.ex. layout, reportage, foto m.m.

En del medlemmar har haft önskemål om att kunna få både Hundsport Utställning och Hundsport Jakthund och en del vill inte ha någon bilaga alls.
I dagsläget kan vi inte möta upp vare sig det ena eller andra då vi inte har förutsättningarna för det logistiskt eller tekniskt. Oavsett vad du väljer att få hem i brevlådan kan du som är medlem alltid läsa alla våra tidningar på webben.
Vi kommer självfallet ta med oss frågeställningarna och önskemålen i den utvärdering vi har för avsikt att göra längre fram.

Vill du läsa mer om Hundsport, Hundsport Utställning och Hundsport Jakthund kan du göra det här. Där hittar du även information om en fjärde tidning, Hundsport Special, som i första hand vänder sig till uppfödare men också till dig som vill fördjupa dig inom t.ex. hundavel och genetik.
Svenska Kennelklubben önskar dig en skön läsning av Hundsport och den bilaga du valt!

Svenska Kennelklubben Rapportera olämpligt innehåll
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.