Till senaste kommentaren

Vad gäller kring Covid-19/Corona?

Med anledning av spridningen av Covid-19 (Coronaviruset) är det många som kontaktar oss med frågor om avbokningsregler med mera. Här finns information om vad som gäller kring avbokningar till resmål som UD antingen avråder från eller inte.
Sunbirdie är medlemmar i SRF (Svenska Resebyrå och Arrangörsföreningen) och följer den nya svenska Paketreselagen (SFS 2018:1217) från 2018 som reglerar dina rättigheter och skyldigheter som kund.
Läs mer om vad som gäller på https://www.sunbirdie.se/om-long-stay/vanliga-fragor-och-svar/#vad-galler-kring-corona?
Mikael Andersson COO (Uppdaterad ) Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Det står på er hemsida att ni kontaktar alla som bokat resor i närtid. Vi har resa inbokad nästa vecka men vi har inte hört något från er
  Bokningsnummer: 311208
  Bernt Bergström
 • Hej Bernt

  Vi har mailat alla som var inbokade för resor under UDs avrådan och återkommer med mer information så snart vi kan. Dubbelkolla gärna i ditt "skräppostfilter", så att du inte missat mailet.

  Vi hoppas vidare att du har förståelse för att vi just nu måste fokusera på akuta ärenden, som att hjälpa kunder att komma hem på ett säkert sätt och att kontakta alla som var tänkta att resa nu i absolut närtid.

  Vänligen
  Micke
  Mikael Andersson COO
 • Jag har nu blivit kontaktat och resan avbokad och sedan får vi se vad som händer. Förstår att ni har det hektiskt därför mail i stället för att ringa.
  Kollade alla mina mail innan jag skickade förfrågan och kunde inte hitta ngt. men de är nu utagerat.
  Bernt Bergström
 • Hej igen Bernt
  Vad bra att du hittade det – ser i ditt ”kundkort” att det skickades igår den 16/3 och vi återkommer som sagt så snart vi vet mer om allt.

  Vänligen
  Mikael
  Mikael Andersson COO

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.