Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Söka till Polisprogrammet som norsk

Hej jag bor i Norge just nu och funderar på att søka till Polisutbildningen både i Sverige och Norge. Men går det att studera Polis hær i Norge med svenske studiestød? Ær det en möjlighet?
Annas undrar jag hur det fungerer om jag læser på distanse i Sverige? Hur ofte måtte jag vara på skolen och inte? Hur fungerer det med distans studie? Tack før svar
Mvh Camilla

Camilla Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Camilla,

  Vi på Studentum bedriver inga utbildningar själva, vi är främst en söktjänst för utbildningar. Vi har heller inga studie- och yrkesvägledare på plats här, tyvärr.

  För att få svar på frågan angående studiestöd är det bäst att du kontaktar CSN direkt. De beviljar ofta studiestöd för utlandsstudier, så ta kontakt och kolla vad som gäller specifikt för det program som du är intresserad av.

  Här kan du läsa mer om polisprogrammet, om det är något som inte framgår av presentationen är det bäst att du kontaktar Polisen direkt med dina frågor, antingen via intresseanmälningsformuläret, där du kan skriva din fråga i kommentarsfältet, eller via de kontaktuppgifter du hittar på Polisens presentation på Studentum.

  Lycka till!

  Alexandra Rolf

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.